Özge Özacar aşka geldi

Kızılcık Şerbeti'nin başrol oyuncularından Özge Özacar bir süredir iş insanı Oğuz Özmen ile aşk yaşıyor. Dizisinin sezon final yapmasıyla tatile çıkan güzel oyuncu, plajda sevgilisini öpücüklere boğdu

Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisindeki Görkem rolüyle adından söz ettiren Özge Özacar, özel hayatıyla da adından söz ettirmeye devam ediyor. Dizisinin sezon finali yapmasıyla tatile çıkan oyuncu, sevgilisiyle romantik anlar yaşadı. Özge Özacar bir süredir iş insanı Oğuz Özmen ile aşk yaşıyor. Daha önce ilişkisini ilan ederek "Çok mutluyum. Keyfimiz yerinde. Daim olur inşallah" dedi. Şimdilerde sevgilisiyle Bodrum'da tatil yapan çift, Aramızda Kalmasın tarafından görüntülendi. Baş başa tatil yapan ikili, birbirine sarılarak öpücüklere boğdu.

Güzel tepkiler alıyorum

Dizideki rolüyle adından söz ettiren Özge Özacar, gelen eleştirilerin ardından yaptığı açıklamada "Güzel tepkiler alıyorum, insanların beni sevdiğini bana hissettirmeleri harika bir duygu. Sosyal medyaya gelirsek beni yakından tanısalar küfür etmezler bence bana" demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri