Özge Borak defile performansıyla şaşırttı!

Cihan Nacar'ın Dramatik İroni isimli koleksiyonunun tanıtım defilesinde podyuma çıkan Özge Borak, giydiği mayo ile etkinliğe damga vurdu.

Ünlü dizi oyuncusu Özge Borak oyunculuğa verdiği ara sonrası ekranlarda pek görünmemeyi tercih etmişti. Uzun bir süre sonra ilk kez defile kariyeriyle kameralar karşısına çıkan başarılı oyuncu, cesur mayosu ile davetlilerin beğenisini kazandı.
 


En çok o dikkat çekti


Başarılı oyunculuğunun yanına bir de defile performansı ekleyen Özge Borak en dikkat çeken isimlerin başında geldi. Dramatik İroni koleksiyonundaki kırmızı mayosu olay halina gelen Borak, sosyal medyanın da gündemine oturdu.


 


Teşekkür etti


"Bu akşam benim için çok güzel ve kıymetliydi. Cihan Nacar’ın defilesinde tasarımlarından birini taşımak hem heyecan verici hem de unutulmaz bir anı oldu. Mesleğim mankenlik değil elbette ama profesyonel mankenlerle podyuma çıktık. Sahne gibi değil, bir başka hissediyor insan kendini. Farklıydı... Cihan, arkadaşım. İşini seven biri olarak en heyecanlı gecelerinden birine beni de ortak ettiğin için teşekkür ederim. Harikaydı... Ve Aslıhan; sen iyi ki varsın, iyi ki zamanında Cihan’la bizi bir araya getirdin... Sana ayrı teşekkür ederim. Ecem seninle ne güzel zaman... Daha yolumuz uzun! Övgülerle karşılayan davetliler, utandırdınız, nasıl sevindim izahı yok. Ne mutlu..."
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri