Nusret ile Icardi’nin “Ali Koç - Mourinho” atışması!

Galatasaray’ın Fenerbahçe’yi Kadıköy’de 3-1 yendiği maçın ardından ünlü şef Nusret’in yaptığı bir paylaşıma Icardi’nin verdiği yanıt olay yarattı!

Geçtiğimiz cumartesi günü Kadıköy’de oynanan maçta Galatasaray ezeli rakibi Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Sakatlığı nedeniyle maçta yedek kulübesinde oturan sarı-kırmızılıların Arjantinli golcüsü Icardi ise maç sonundaki sevinçleri ve sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündem yaratmıştı. Icardi, ünlü şef Nusret’in Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Fenerbahçe Teknik Direktörü Jose Mourinho ile ilgili paylaşımına yorum yapmaktan da geri durmadı. Yaşananlar sosyal medyada geniş yankı uyandırdı.

Ünlü et restoranları zincirinin sahibi Nusret Gökçe, Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin hemen ardından Ali Koç ve Jose Mourinho’nun fotoğraflarını paylaşarak, “Adamın tillahi Ali koç & Adamın destanı Jose Mourinho” yorumunda bulunmuştu. Fotoğrafın altına ise Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, İngilizce olarak “Not today bro (Bugün değil kardeşim)” yorumunda bulundu.

Icardi’nin yorumu kısa sürede Galatasaraylı taraftarlar tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken, Nusret’ten golcü yıldıza cevap geldi.

Ancak Nusret, Icardi’ye cevaben yazdığı “Her zaman Ali Koç" paylaşımını kısa süre sonra sayfasından kaldırdı.

Fotoğrafın yayınlanmasının üzerinden 24 saat geçmemesine rağmen, Nusret’in paylaşımına yorum yapan Icardi’nin mesajına gelen beğeni sayısının fotoğrafa yapılan beğeni sayısını geçtiği görüldü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Polisi şehit eden saldırgana tutuklama talebi: Suçunu itiraf etti

Magazin Haberleri