Nusret Gökçe, New York’ta kapatıldığı iddia edilen restoranına ilişkin konuştu: Çok şanssız başladık

Geçtiğimiz yıllarda kendine has tarzıyla et yemekleri sunumu yapan ve sosyal medyada patlama yaşayan Nusret Gökçe, New York’taki restoranın kapandığına ilişkin iddialara yanıt verdi.

Geçtiğimiz yıllarda sosyal medyada yaptığı yemek sunumu videoları ile adından söz ettiren ve ardından Türkiye’de geniş bir kitleye ulaşan Nusret Gökçe, yakaladığı popülariteyi yurtdışına da taşımayı başardı. Kendine has tarzıyla et kesen, yemek sunumu yapan ve sıradışı videolar çeken Nusret Gökçe, yakaladığı bu popülarite ile bir marka haline geldi.

Şöhreti dünya geneline yayılan ve Türkiye dışında birçok ülkede de şubeler açan Nusret Gökçe, ulaştığı bu popülarite ile Türkiye’nin en zengin isimleri arasına adını yazdırdı. Paylaştığı sıradışı videolar ile adından söz ettiren Nusret Gökçe, son olarak da New York’taki Nusret şubesinin kapandığı iddialarına ilişkin verdiği dikkat çeken yanıtla gündeme geldi. İşte detaylar…

“NEW YORK’UN EN KÖTÜ RESTORANI”

Yayınladığı videolarda özellikle “tuz serpme” hareketi ile dünya çapında tanınırlığa ulaşan Nusret Gökçe, son dönemlerde sık sık New York’taki restoranı ile ilgili gündeme geliyor. Nusret Gökçe, son olarak da “New York’un en kötü restoranı” seçilen şubesinin kapısına kilit vurulduğu iddiaları ile gündeme geldi. Söz konusu iddialara ilişkin mekanı ile ilgili konuşan Nusret Gökçe, “Mekanın girişine devasa bir inşaat iskelesi kuruldu. Giriş çok zorlandığı için de taşındık” ifadelerini dile getirdi.

NUSRET GÖKÇE İDDİALARA İLİŞKİN KONUŞTU

New York’taki restoranının kapandığına ilişkin iddialar üzerine gazeteci Ertuğrul Öztürk’e açıklamalarda bulunan Nusret Gökçe, iddialara konu olan olayın iç yüzünü anlattı. Gökçe açıklamasında, Mekan New York’un güzel yerlerinden birindeydi ama çok şanssız başladık. Açılıştan bir hafta sonra pandemi başladı. Bir ikinci şanssızlık da şu oldu; binada yenileme çalışmaları vardı ve o nedenle ön tarafında bütün görüntüyü kapatan devasa bir iskele kurulmuştu. Mekan sahibi bize iki ay içinde iskelenin kaldırılacağı sözünü verdi ama tutmadı. O iskele yüzünden mekana giriş çok zorlaştı. İskele iki yıl boyunca kaldırılmayınca biz de dükkanı taşımak zorunda kaldık. Şİmdi Meat Packing bölgesine taşındık” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri