Nişanlısı Gökhan Çıra'ya mesaj atan kadını ifşa eden Selin Ciğerci'ye destek

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci, nişanlısına mesaj atan kadını ifşa etti. Ciğerci'ye sosyal medyadan destek yağdı.

Magazin gündeminin en çok konuşulan çiftlerinden biri olan Selin Ciğerci ile Gökna Çıra'nın ilişkisinde flaş bir gelişme yaşandı. Cinsiyet değiştirdikten sonra büyük ses getiren Ciğerci, nişanlısı ve müstakbel eşi Gökhan Çıra'ya mesaj gönderen bir kadını kafede görünce ifşa etti.

Ciğerci'ye binlerce kişi destek verdi. Adı TT listesinde ilk sıraya oturan Selin Ciğerci günün en çok konuşulan ismi oldu.

Neler yaşandı?
Ö.P isimli kadının oturduğu masaya giden Selin Ciğerci birden bağırmaya başladı. ‘Sen nasıl bir kadınsın. Ben senden daha kadınım. Terbiyesiz’ diyerek üzerine yürüdü. Mekanın güvenlik görevlileri Selin Ciğerci’yi ayırmak için harekete geçti. İsmi verilmeyen kadının Gökhan Çıra’ya ‘Çok hoş çocuksun ne işin var onunla. Daha iyilerine layıksın. Selin’i bırak bana gel’ dediği öğrenildi.

Ö.P isimli kadın ise sosyal medya hesabından başka bir açıklama yayınlayarak ‘Mesaj attım ancak ben ayrıldıkları sırada mesaj attım. Aşk ve ölüp bitme konusu doğru değil. Tutmasalardı benim üzerime yürüyordu’ ifadelerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri