Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinden sevindiren haber: Bebek geliyor!

Başarılı oyuncu Neslihan Atagül, sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerine sevindiren müjdeyi verdi. Atagül hamile olduğunu açıkladı.

2016 yılında evlenen ve gözlerden uzak mutlu bir evlilik sürdüren Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çiftinden bebek müjdesi geldi. Sevilen çift sosyal medya hesapları üzerinden yaptıkları açıklamayla bebek beklediklerini sitemkar bir dille belirtti.

Tanıştıkları ve başrolünü paylaştıkları Fatih Harbiye isimli dizide ilişkileri başlayan ve birlikteliklerini evlilikle taçlandıran Neslihan Atagül ve Kadir Doğulu çifti geçtiğimiz gün 8'nci evlilik yıldönümünü kutlamışlardı. Evlilik yıldönümlerinde çifte en büyük hediye bebek müjdesi oldu.

Hamileliliğini sitemkar bir dille duyurdu

Oyuncu Neslihan Atagül, sosyal medya hesabından şezlong üzerinde karnını tutarak verdiği bir pozla anne olacağını sevenlerine müjdeledi.

Hamilelik iddiaları üzerine açıklama yapmak zorunda bırakılan Neslihan Atagül, yaptığı paylaşımda "Bir süre daha bu mutluluğumuzu mahrem tutmak isterdik. Hakkımız da buydu açıkcası.. Velhasılkelam; biz mutluyuz, memnunuz ve iyiyiz" diyerek hamilelik iddialarını doğruladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bakan Yerlikaya paylaştı: Trafikte tartıştığı sürücüyü tekmeyle bayıltıp kaçan saldırgan yakalandı
Rum Bestekarları konserine gitmek ister misiniz?
Şarkıcı Simge: Icardi ile alakam yok

Magazin Haberleri