Neler Oluyor Hayatta programı yeni sunucusu Ferda Yıldırım kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Nur Tuğba Namlı neden yok?

Hakan Ural ve Ferda Yıldırım’ın sunumuyla ekrana gelen Neler Oluyor Hayatta programında Nur Tuğba Namlı'nın neden olmadığı merak edildi. Peki ünlü sunucu neden programda yok? İşte yeni sunucunun biyografisi...

Neler Oluyor Hayatta programında Hakan Ural ile beraber programı sunan Nur Tuğba Namlı'nın programda yer almaması izleyicileri meraklandırdı. Hafta içi günlerinde yayınlanan programda Hakan Ural’ın yeni partneri Ferda Yıldırım olarak duyuruldu. Peki Nur Tuğba Namlı neden yok?


NUR TUĞBA NAMLI NEDEN YOK?


“Neler Oluyor Hayatta” programı hafta içi her gün Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı’nın sunumuyla yayınlanıyor. Fakat program sunucularından Nur Tuğba Namlı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla programda artık yer almadığını açıklamıştı.


Ünlü sunucu "Ve artık benim için paylaşmanın ve duygularımı ifade etmenin hele de yazarak çok kolay olmadığı paylaşıma geldi sıra…Dile kolay 4,5 senedir kanald ekranlarındayız ve artık siz de çok net biliyorsunuz ki ailemden biri olarak gördüğüm Hakan Ural ile öncesinde de 2,5 senemiz var… etti mi 7 sene o yüzden inanın kelimelere dökmesi çok zor." sözleriyle veda paylaşımı yapmıştı.


FERDA YILDIRIM KİMDİR?


Programın yeni sunucusu Ferda Yıldırım ise, 28 Nisan 1977 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Fransızca Öğretmenliği bölümünden mezun olduğu bilinen Ferda Yıldırım, Ankara İletişim Fakültesi Spikerlik ve Metin Yazarlığı Sertifikasına sahip olarak bilinmektedir. Radyo D ve Hür FM gibi kanallarda çalışan ismin televizyonculuğa geçişi Kanal D ile olmuştur. Kanal D'nin ana haber bülteninin sunuculuğunu yapmış olan Ferda Yıldırım, sonrasında Habertürk ve Cine5 kanallarında da yer almıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Beril Pozam’ın gelinliği ne marka, fiyatı ne, after party elbisesinin markası ne? Ersin Arıcı’nın damatlığının markası ne, fiyat
Ece Seçkin'den üzen haber
Yıldız Tilbe İstanbul Festivali'nde sahne aldı

Magazin Haberleri