Nagihan Karadere'den aylar sonra Acun Ilıcalı itirafı! "Onu görünce çileden çıktı"

Survivor'da Acun Ilıcalı'nın konseyde sinirlenip sandalye fırlattığı dakikalar hakkında açıklamada bulunan Nagihan Karadere'den aylar sonra itiraf geldi. Karadere, Acun Ilıcalı'nın sinirlendiği o anları anlattı.

Survivor All Star 2024 sezonunun bitmesine rağmen program hakkındaki konuşmalar devam ediyor. Program, büyük bir heyecanla son bulmuş ve her bölümüyle gündem olmayı başarmıştı. Yarışmada şampiyon olan kişi ise Ogeday Girişken olmuştu.

Programın unutulmayan anlarından biri olan Acun Ilıcalı'nın konseyde sinirden çılgına döndüğü anlar, Ilıcalı'nın sandalye fırlatmasıyla son bulmuştu.

Nagihan Karadere'den o anlar hakkında bir itiraf geldi.

"SİZ EKRANDA YÜZDE 20'SİNİ GÖRDÜNÜZ"

Nagihan'ın Aleyna'ya fiziksel temasının ardından sinir küpüne döndüğü ortaya çıkan Ilıcalı konuya dair yaptığı açıklamada "Tabii ki siz ekranda yüzde 20 ile 25 arası görebildiniz bizim yaşadıklarımızı çünkü yayıncılık kuralları gereği bizim gösterdiğimiz özenden dolayı biz yüzde 75'ini gösteremedik. İki video göstersem şok geçirirsiniz" şeklinde konuştu.

"KALP KRİZİ GEÇİRECEK SANDIM"

Aramızda Kalmasın programına konuk olan ve olayı tek tek anlatan Nagihan Karadere, olay anı hakkında bilgiler vererek şöyle konuştu: "Kafamı böyle eğdim o an var ya mikrofonumu çıkartıp yürüyüp gitmek istedim. Dedim adam herhalde kalp krizi geçirecek. Kafamı kaldırdığım an daha büyük bir kıyamet kopacak. Acun beyin şu hali tarihte yoktur. Acun beyin orada delirmesinin sebebi Sercan çok komik bir arkadaşımız. Olmadık yerde olmadık espriler yapıyor. Tartışmanın üzerine herkes bırakıp gitti. Sercan dedi ki 'ben bu gidişle finali garantiliyorum'

RESMEN "ÇİLEDEN ÇIKTI!"

Sözlerine "Biz kıs kıs gülmeye başladık." diyerek devam eden Karadere, "Acun bey de o gülüşümüzü olayın sonucu olarak değerlendirdi. Sercan'ın söylemiş olduğu şakaya güldük. Acun bey o gülüşü görünce çileden çıktı. Acun bey dedim olayın gidişatına gülmedik Sercan'a güldük. Ondan sonra yumuşadı." dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İnci Taneleri'nin en tanınmış isimlerindendi: O isim meğer Yılmaz Erdoğan'ın kardeşiymiş!
Sandık Kokusu’nun Lale’si Seda Türkmen'in eski eşi bakın kim çıktı! Meğer o da ünlü bir oyuncuymuş
Survivor Nagihan Karadere, Acun Ilıcalı'nın sandalye fırlatmasının perde arkasını anlattı

Magazin Haberleri