Müslüm filminin yıldızı Şahin Kendirci artık bambaşka biri! Yeni imajını görenler gözlerine inanamıyor

Türkiye’de çok geniş kitlelere ulaşan ve izlenme rekorları kıran Müslüm filminin genç yıldızı Şahin Kendirci’nin son halini görenler gözlerine inanamadı. Yeni imajıyla gündeme gelen Kendirci, sosyal medyayı adeta salladı. İşte detaylar…

Türkiye’nin ilk olarak Yetenek Sizsiniz yarışmasında tanıdığı Şahin Kendirci, daha sonra gişe rekorları kıran Müslüm filmde rol alarak adından söz ettirmeyi başardı. Müslüm filmi ile çok geniş kitlelere ulaşan Şahin Kendirci, bu kez de imaj değişikliği ile gündeme geldi. Filmde Müslüm Gürses’in gençliğini canlandıran Şahin Kendirci’nin son halini görenler, gözlerine inanamadı.

Henüz çocuk yaştayken katıldığı Yetenek Sizsiniz yarışmasında adından söz ettiren Şahin Kendirci, o dönemlerde sosyal medyada ses getirmeyi başarmıştı. Esprili paylaşımlara da o dönemli halleriyle sık sık konu olan Şahin Kendirci, Müslüm filmindeki oyunculuğuyla tüm dikkatleri üzerine çekmişti. Sesi kadar oyunculuğuyla da alkış toplayan Şahin Kendirci, imajını değiştirdi. Yeni imajıyla gündeme gelen genç şarkıcı ve oyuncu Şahin Kendirci’nin son hali görenleri şaşkına çeviriyor. İşte detaylar…

YENİ TARZIYLA BAMBAŞKA BİRİ OLDU

Yetenek Sizsiniz yarışmasında çocuk yaşlarda adından söz ettiren Şahin Kendirci, daha sonra Müslüm filminde arabesk müziğin babası merhum Müslüm Gürses’in gençliğini canlandırmıştı. Burada oyunculuk performansıyla da beğeni toplayan Kendirci, şimdilerde ise imaj değişikliği ile adından söz ettiriyor. Yetenek Sizsiniz ve O Ses Çocuklar yarışmalarında adından söz ettirmiş olan ve oyunculuk konusunda da yeteneklerini gözler önüne seren Şahin Kendirci’nin son halini görenler, tanımakta zorlanıyor.

SOSYAL MEDYA İKİYE BÖLÜNDÜ

Sosyal medyayı oldukça aktif şekilde kullanan Şahin Kendirci, hesabından yeni imajıyla pozlarını paylaştı. Ünlü şarkıcı ve oyuncunun son haline sosyal medyada yorumlar yağmur gibi yağarken, Kendirci’nin takipçileri de ikiye bölündü. Bazı takipçiler Kendirci’nin son imajını beğenirken, bazıları ise beğenmediğini belirtti ve eleştirdi.

Tarzını baştan sona değiştiren Şahin Kendirci, saçlarını uzattığı ve yeni giyim stili ile verdiği pozları sosyal medya hesabından paylaştı. Kimi takipçileri Kendirci’nin son hali için “Çok karizmatik, çok yakışmış” yorumlarında bulunurken, kimi takipçileri ise Kendirci’nin son imajını beğenmediğini dile getirdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri