Murat Saygı Kerem Gönlüm'e mesaj attığı iddia edilen Gül Gölge'den boşanıyor

2017 yılında yaşanan boşanma ve skandallar gündeme damga gibi vururken yeni yılda da birçok ünlü yine boşanıyor veya boşanmanın eşiğinde. Büyük hayallerle dünyaevine giren çiftler yuvalarını ayırmak için adeta sıraya girdi. Son karı koca ise Gül Gölge ile eşi Murat Saygı oldu. Yıllar önce atıldığı iddia edilen mesaj üzerinden gidilen süreçte iki isim boşanıyor. İşte detaylar...

Geçmiş dönemde oyunculuk ve sunuculuk yapan Gül Gölge 11 yıl önce nikah masasına oturup Ali ve Emir adında iki çocuğu bulunan eşi Murat Saygı'dan boşanıyor. Kararı alan ise Saygı. Sebebi de Gölge'nin basketbolcu Kerem Gönlüm'e gönderdiği mesaj.

Güzelliği ile ekranları kasıp kavuran Gölge ile ilgili flaş gelişme gazete sütunlarına da yansıdı.

Konuyla ilgili Sabah gazetesindeki köşesinde bir yazı kaleme alan Bülent Cankurt, çiftin boşanma nedenlerine ilişkin çarpıcı detaylara yer verdi.

İşte konuyla ilgili Cankurt'un kaleme aldığı yazı;
Son dönemde evli çiftlere bir haller oldu! Son birkaç ayda yaptığım mutsuz evlilik ve boşanma haberinin sayısını unuttum. İşte herkesi şoke edecek bir boşanma haberi daha! Güzel sunucu Gül Gölge Saygı ile usta televizyoncu Murat Saygı'nın 11 yıllık evliliği bitiyor.

Yakın çevrelerinden öğrendiğime göre; Ali ve Emir adında iki çocukları olan çift, kavga- gürültü etmeden 11 yıllık evliliklerini bitirme kararı almış.



MESAJ SKANDALI PATLAMIŞTI
Hatırlarsanız; çok yakın iki dost olan Gül Gölge Saygı ile Elif Gönlüm'ün arasında üç yıl önce 'mesaj' skandalı yaşanmıştı. Gönlüm; aile dostu olan Gül Hanım'ın, basketbolcu eşi Kerem Gönlüm'e samimi mesajlar attığını iddia etmiş, ortalık karışmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri