Murat Başoğlu 'Yanacaksın' diyen takipçiye küfür etti

Yeğeni Burcu Başoğlu ile çıkan özel görüntüleri sonrası Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Murat Başoğlu 'Cehennemde yanacaksın' yorumuna küfürle karşılık verdi.

Sosyal medya kullanıcısı olan ünlüler takipçileriyle etkileşim kurmaya ya da konuşmaya devam ediyor. Ancak bu kez bir küfür gündeme geldi. Murat Başoğlu yayınladığı videoda kendisine "Cehennemde sen de böyle yanacaksın" diyen takipçisine küfür etti.

Bodrum'daki bir teknede yeğeni Burcu Başoğlu ile olan görüntüleri çok konuşulan ve zor zamanlar geçiren Murat Başoğlu kendisine yöneltilen yorumlardan sonra çileden çıktı.

Küfür etti
Sunucu ve oyuncu Murat Başoğlu, Instagram hesabından, paylaştığı videoya "Ne güzel yanıyor odunlar" notunu düştü. Bir takipçisinin "Cehennemde sen de böyle yanacaksın" yorumu üzerine Başoğlu küfürlü bir mesaj attı.



Adam değiller
Takipçisinin yorumuna sinirlenen Murat Başoğlu, "Arkadaşlar hayatımda hiç bir sosyal medyada adam satın almadım yazanlara bakılırsa adam değiller, o yüzden para etmezler burada olmak istemeyen s... olup gitsin" cevabını verdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri