Murat Başoğlu Hande Bermek'i tehdit ettiği iddiasıyla gözaltında

Yeğeni Burcu Başoğlu ile ilişkilerinin ispatlanması sonrasında Hande Bermek ile boşanan Murat Başoğlu eski eşini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Yankıları hala konuşulan Murat Başoğlu ile yeğeni arasında yaşanan sevişme görüntüleri sonrasında ünlü sunucu Hande Bermek'ten boşanmış ancak aynı evde yaşamaya devam etmişti. Bir süre de haklarında 'Formalite için boşandılar' iddiası ortaya atılmış ve konuşulmuştu.

Çirkin skandalla gündeme gelen Murat Başoğlu'nun 11 Eylül 2017 tarihinde yollarını ayırdığı eski eşini ölümle tehdit etmekten gözaltına alındığı belirtildi.

Ünlü sunucunun intihar ettiği de öne sürülmüştü.

MUĞLA’nın Bodrum ilçesinde, öz yeğeniyle uygunsuz ilişki yaşadığı iddiasıyla, ’hayasızca davranışta bulunmak’ suçlamasıyla yargılandığı davadan beraat eden ünlü sunucu Murat , boşandığı eşi Sadiye Hande Bermek’i ölümle tehdit ettiği ve yanındaki arkadaşını darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı.

Bodrum’un Gündoğan Mahallesi Küme Evleri Mevkii’nde Sadiye Hande Bermek (48) ile iddiaya göre boşandığı eşi Murat Başoğlu (50) arasında ailevi nedenlerden sözlü tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada Bermek’in yanında bulunan arkadaşı Emre Sönmez (47) ile Murat Başoğlu arasında arbede yaşandı. Sönmez ve Başoğlu, daha sonra Bodrum Devlet Hastanesi’ne giderek rapor alıp taburcu oldu. Olaydan sonra Başoğlu, jandarma tarafından Sadiye Hande Bermek’i ölümle tehdit ettiği, ayrıca Emre Sönmez’i ise darp ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Başoğlu ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Başoğlu hakkında 6284 sayılı ’Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun’ kapsamında, 3 ay süreyle önleyici tedbir uygulanmasına karar verildiği belirtildi.



Posta

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri