Miss Turkey birincisi Aslı Sümen, Chris Bann ile dünyaevine girdi

2017 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasının birincisi Aslı Sümen, İngiliz sevgilisi Chris Bann ile dünya evine girdi. Çiftin düğünü Roma'da gerçekleşti.

2017 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında birinci olan ve kariyerine oyunculukla devam eden Aslı Sümen, İngiliz sevgilisi Chris Bann ile evlendi. Çiftin sade ve oldukça romantik olan nikah törenine yakın arkadaşları katıldı.


Kanal D ekranlarında yayınlanan Baht Oyunu dizisindeki Tuğçe karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Aslı Sümen 2 yıldır İngiliz asıllı Chris Bann ile birlikteydi. Geçtiğimiz yıl romantik bir evlilik teklifi alan Sümen, romantik şehir Roma'da kıyılan nikahla evlendi.

Nikahtan ilk kareler Instagram hesabında paylaştı

Aslı Sümen, İtalya'nın Roma kentinde kıyılan nikah töreninden ilk görüntüleri sosyal medya hesabı Instagram üzerinden paylaşmayı ihmal etmedi. Sümen o romantik anları "O artık bir koca" sözleriyle paylaştı.


Aslı Sümen'in gelinliği hangi marka, makyajını kim yaptı?

Oyuncu Aslı Sümen'in evlilik haberini duyurmasının ardından güzel oyuncunun gelinliği ve makyajı oldukça araştırılmaya başlandı.

Sümen'in Roma'da gerçekleşen nikah töreninde ünlü makyaj artisti Serhat Şen, gelin makyajını üstlendi. Sade ve elegan bir gelinlik seçen Aslı Sümen'in giydiği saten beyaz elbiseden oluşuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Tam Bir Centilmen filminin devam filmi gelecek mi? Tam Bir Centilmen 2. filmi ne zaman?
Malatya'da uyuşturucu operasyonu: 16 kişi gözaltına alındı
İstanbul Şile'de feci kaza... İki TIR çarpıştı: Yaralılar var

Magazin Haberleri