Meriç Erkan kimdir, aslen nereli, evli mi? Ahu Tuğba’nın eski sevgilisi Meriç Erkan kaç yaşında?

2000’li senelerin başında magazin dünyasında Meriç Erkan ve Ahu Tuğba’nın ilişkisi çokça gündeme geliyordu. Peki Meriç Erkan kimdir, aslen nereli, evli mi? Ahu Tuğba’nın eski sevgilisi Meriç Erkan kaç yaşında?

Türk sinemasının yıldız isimlerinden biri olarak tanınan Ahu Tuğba'nın vefatı sonrası Meriç Erkan da gündeme geldi. Meriç Erkan'ın kim olduğu, yaşı, memleketi ve hayatı sorgulanmaya başladı. Meriç Erkan ismini televizyon dünyasında reality şovlar ve magazin programlarıyla duyurmuş bir kişiydi. Peki Meriç Erkan kimdir?

MERİÇ ERKAN KİMDİR?


Kariyerine model olarak adım atan ve sonrasında reality şovlar ve evlilik programları aracılığıyla geniş bir kitleye hitap eden Erkan, "Kısmetse Olur" tarzı programlarla büyük bir popülerlik kazanmıştı.

Erkan, 2 Temmuz 1969 tarihinde Samsun’da dünyaya gelmiş ve ilköğretimini de burada bitirmiştir. 1987 senesinde Samsun Maltepe Lisesi’nden mezun olmasının ardından modellik kariyerine ajanslarda başlangıç yapmıştır.

Ardından televizyon dünyasında ise adını ilk kez Kuşum Aydın’ın sunduğu programla duyurmuştur. Erkan, o dönemlerde Ahu Tuğba ile yaşadığı olaylı ilişkiyle de gündeme gelmiştir.

Ayrıca "Esra Erol’da" programına katılan Erkan, programdan yine olaylı bir şekilde ayrılmıştır. Aradan geçen yıllar sonra Meriç Erkan, ekranlardan uzaklaşmış ve inzivaya çekilmiş, bunun yanı sıra manevi hayata yönelmiştir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İstanbul'da trafikteki köpek sürücülere zor anlar yaşattı, iki motosikletli kurtarmak için seferber oldu
Çini Project Beyoğlu’nda açıldı

Magazin Haberleri