Melis Buse Betkayan, canlı yayın yaptığı sırada şiddete uğradı!

Melis Buse Betkayan, TikTok canlı yayını sırasında üç kadın tarafından saldırıya uğradı. Betkayan, olayı sosyal medya hesaplarından paylaşarak yasal işlem yapılacağını duyurdu.

Fatma Müge Yücetürk - Kısmetse Olur yarışmasında adından söz ettiren ve daha sonra sosyal medya paylaşımlarıyla öne çıkan Melis Buse Betkayan, kaldığı yerden TikTok canlı yayın sırasında üç kadın tarafından saldırıya uğradı. Yaşadıklarını sosyal medya hesaplarından yayınlayan Betkayan, yasal işlem başlattığını açıkladı.

"MAHKEMEDE HESAPLAŞACAĞIZ"

Betkayan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şiddete uğradığını belirterek, "Canlı yayındaydım ve üç kadın gelip darp edip beni videoya çektiler. Sizi azmettiren kişi ve siz ile mahkemede hesaplaşacağız. Sırf tanınmak prim uğruna sen kimsin beni döveceksin? Primciler" dedi.

"ŞİDDET OLAYININ TEKRARININ OLACAĞINI SÖYLEYEREK GÖZDAĞI VERDİLER"

Darp olayından sonra rapor alarak şikayete bulunduğunu söyleyen Melis Buse Betkayan, yeni yaptığı açıklamasında da şu ifadeleri kullandı: "Merhaba sanal ailem dün 19:59'da oturduğum sitede bulunan ocak başında kız arkadaşımla oturuyordum bir yandan da TikTok'ta canlı yayındaydım. Y.Y. arkamdan gelip saldırıp beni ağır bir şekilde darbetti. Gördüğümüz 3 kadındı sarışın bir kadın da dayak anlarımı kayıt aldı. C.A. adındaki diğer kadında onları bekliyordu ve beraber siteden kaçtılar. Azmettiren de R.B. bütün kamera kayıtları dün gece siteden almış. Ben dün darp raporum ile beraber suç duyurusunda bulundum hukuki süreç başladı. Y.Y. ve R.B. beraber yayın açıp bunun tekrarının olacağım söyleyerek gözdağı verdiler hala hazırda benimle uğraşmaya devam ediyorlar. Ben önce yüce Rabbime sonra da devletime sığındım hala ağrılarım var ama ben güçlü bir kadınım bunlarda atlatacağım."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kadın oyuncuların sosyal medya kazançları şok edici!

Magazin Haberleri