Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan evliliklerinin 22. yılını kutladı

Evliliklerindeki mutlulukları ile her zaman gündemde olan Mehmet Aslantuğ ile Arzum Onan 22 yılı geride bıraktı.

Magazin dünyasının örnek çiftlerinden biri olan Arzum Onan ve Mehmet Aslantuğ evliliklerinin 22. yılını kutladı. Duygusal paylaşımlarla eşlerinin bu anlamlı ve özel günü Instagram'da kutladı. Sahip oldukları kullanıcı sayılarıyla her gün binlerce kişiye ulaşan çifte hayranlarından da beğeni yağmuru geldi.

İşte çiftin aşk dolu o paylaşımı;
Bu dillere destan aşk bir telefonla başladı. 1993 film şirketi kuran Mehmet Aslantuğ bir yıl kadar sonra, 93'te Türkiye Güzeli olan Arzum Onan'ı iş teklifi için bir telefonla aramış. Mehmet Aslantuğ buluştukları gün hayatını beraber geçirmek isteyeceği kişinin Onan olduğunu anlamış ve iki gün sonra evlenme teklifi etmiş. Belirli bir sürelerini birbirlerini daha yakından tanımaya ayıran çift 1996 yılında dünya evine girdi.



Bu aşkı ayakta tutan şeyi şu sözlerle açıklıyordu Aslantuğ:
"Çok zor bir zemin, sadece bizim için değil, hayat da çok zor. Vahşi kapitalizmin dayatmalarıyla insanın kendine bile tahammülünün azaldığı bir yerde çift, evli, sevgili olmak çok kolay taşınabilir değil.O yüzden de böyle çabuk bitiyor, insanlar birbirlerini hırpalıyor. Arzum'la birbirimize olan saygı ve güvenimiz bizi bu zemin de dahil ayakta tutuyor..."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri