MasterChef Bera kimdir, aslen nereli? MasterChef yarışmacısı Bera Altaş kaç yaşında ve mesleği nedir?

MasterChef Bera'nın ana kadroya girmesinin ardından hayatı merak edilmeye başlandı. Peki MasterChef'te ana kadroya giren Bera Altaş kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte hakkında merak edilenler...

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef'te ana kadroya yeni isimler dahil oldu. Son bölümün ardından "MasterChef Bera kimdir?" sorusu ekran başındakiler tarafından sorgulanmaya başlandı. Bu hafta MasterChef'te ana kadroya seçilmiş olan Bera Altaş yaşı ve özel hayatıyla izleyenler tarafından merak ediliyor. Yaşı oldukça genç olan MasterCher Bera, ikiz ablaları ile yarışmaya katılmıştı. Peki Bera Altaş kimdir?

MASTERCHEF BERA KİMDİR?

MasterChef'in yeni yarışmacısı Bera Altaş'ın 18 yaşında olduğu biliniyor. İkiz ablaları ile yarışmaya katılan ve aşçılığa çocukluktan beri ilgi duyduğunu söyleyen MasterChef Bera, mutfak konusunda tecrübeye sahip bir isim olarak ifade ediliyor.

Uzak Doğu restoranında çalıştığı ve bu sırada 6 senedir meslekte olduğu bilinen Bera, ekranların sevilen yarışmacılarından oldu. Bera'nın mesleğe bulaşıkla başladığı biliniyor. Ayrıca çalışmaya esnaf lokantasında başlarken zamanla yükseldiğini dile getiren Altaş, balık tabağıyla şeflerden de beğeni aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

'Hatırladın mı beni' videosuyla gündem olmuştu: O çocuk bir kez daha saldırıya uğradı

Magazin Haberleri