MasterChef Ayşe kimdir, aslen nereli? MasterChef yarışmacısı Ayşe Ekiz kaç yaşında, mesleği nedir?

MasterChef yarışmasında yer alan yarışmacı Ayşe Ekiz'in hayatı ve biyografisi izleyenler tarafından araştırılıp sorgulanıyor. Peki MasterChef Ayşe kimdir, aslen nereli?

Tv8 ekranlarında yayınlanan ve yeni sezonu ilgiyle izlenen MasterChef Türkiye'de Ayşe Ekiz eleme potasına giren isim oldu. Gelişme sonrası Ayşe'nin hayatı ve mesleği gibi konular merak edilmeye başlandı. Ayşe'nin online olarak aşçılık eğitimi aldığı bilinmekte.

İlk turda demi glace soslu kuzu pirzola yaparak şeflerden üç evet aldığı da bilinen bilgiler arasında. Peki Ayşe Ekiz kimdir?


MASTERCHEF AYŞE EKİZ KİMDİR?


MasterChef yarışmacısı Ayşe Ekiz, 26 yaşındadır. Afyonkarahisar'da dünyaya gelmiş olan Ekiz, Afyonkarahisar'dan yarışmaya katılım sağlamaktadır. Tarım ve hayvancılıkla uğraştığı bilinen Ayşe Ekiz, online şekilde aşçılık eğitimi aldığını ifade etmiştir.


Annesinin çiftçi olması sebebiyle küçük yaşlarda mutfağa girmeye başlamıştır. Ayşe, ayrıca evin bütün yemeklerini de kendisi hazırlamaktadır.

İLK TURDA ÜÇ EVET ALMIŞTI

Ayşe, Mehmet Şef'in kitaplarına çalışarak yarışmaya hazırlandığını söylemiştir. Hırslı yarışmacı ayrıca ilk turda demi glace soslu kuzu pirzola yaparak şeflerden üç evet almıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Jahrein kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Jahrein'in gerçek adı ne? İşte hakkında bilinmeyenler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 12 Eylül mesajı: '44 yıla rağmen unutmadık, unutmayacağız'
İstanbul Zincirlikuyu'da metrobüs yangını

Magazin Haberleri