Mahsun Kırmızıgül’den samimi aşk itirafı: Hayatında biri var mı?

Uzun sürenin ardından tekrar sahnelere dönen Mahsun Kırmızıgül, aşk hayatı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kırmızıgül'ün hayatında biri var mı? Kırmızgül yeniden aşka yelken mi açtı?

Ünlü şarkıcı Mahsun Kırmızgül, uzun bir süre sonra tekrar sahnelere döndün. Sevenlerini sevindiren haber sonrası Kırmızgül yeniden şarkılarını seslendirmeye başladı. Kırmızıgül geçtiğimiz günlerde yeniden sahnelere dönmesi ile ilgili "Onlar beni, ben de onları çok özlemişim" demişti. Kırmızıgül, aşk hayatı ile ilgili merak edilen sorulara da yanıt verdi.

MAHSUN KIRMIZIGÜL’DEN AŞK AÇIKLAMASI

Mahsun Kırmızıgül, konser öncesinde Magazin Burada muhabirlerinin sorularını yanıtladı. Merak edilenlere çarpıcı cevaplar veren Kırmızıgül, samimi itirafları ile dikkat çekti.

Kırmızgül, sosyal medyadan sık sık mesaj aldığını ifade etti. Aşk konusu ile ilgili “Aşka ayıracak vaktim yok” dedi.

“SOSYAL MEDYADAN ALEV ATAN ÇOK OLUYOR”

Kırmızgül açıklamasında, “Kim beni ne yapsın? Benim gerçekten zamanım yok. Sosyal medyadan alev atan çok oluyor. Kart topu atan oluyor. Evlilik teklifi alıyorum. Diyorum ya beni kim ne yapsın?. Diyorlar ki; öyle demeyin, biz varız.”

"YAPAY ZEKA İLE FLÖRT ETMEM"

Gelişen dijital medya çağında öne çıkan yapay zeka ile sevgililik girişimleri ile ilgili değerlendirme yapan Kırmızıgül,

“Yapay zeka ile flört denemem. Yeni bir şey çıkmış, Japonya'dan robot gönderiyorlar. Ben yalnızlığımı zaman zaman seviyorum. Yalnız kaldığım zaman piyano benim arkadaşım olabiliyor.” dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Reynmen'den düğününe katılamayan ablasına duygusal sürpriz: Gelemediği için çok ağladım!

Magazin Haberleri