Loris Karius Dilay Korkmaz'a da DM'den yürümüş! İşte o sözler

Beşiktaş'ın geldiği günden bu yana Instagram'daki mesajlarıyla konuşulan kalecisi Loris Karius hakkında son iddia Dilay Korkmaz'dan geldi. Güzel sunucu Alman kalecinin kendisine de mesaj attığın öne sürdü. Peki Dilay Korkmaz kimdir? Dilay Korkmaz fotoğrafları...

Yakışıklılığı ile transfer olduğu dönemde adeta bir furya başlatan Alman kaleci Loris Karius şu an için bu fenomenliğini sahada gösteremese de kadınlar için çekici bulunuyor. Tecrübeli file bekçisi sosyal medya üzerinden kadınlara attığı özel mesajlarla gündeme gelmiş ve Merve Taşkın tarafından ifşa edilmişti. Bu olaydan sonra tepkiler de beraberinde gelmişti. Dilay Korkmaz fotoğraflarıyla Instagram'da dikkat çeken sunuculardan birisi.

Bugün 2. Sayfa programına konuk olan Dilay Korkmaz çok konuşulacak açıklamalar sarf ederken Karius haricinde de futbolcuların yazdığını hatta bir takımdan birkaç oyuncunun kendisine mesaj yazdığını söyledi.

Loris Karius'un Dilay Korkmaz'a da 'yürüdüğü' ortaya çıktı.



Dilay Korkmaz yıldız kaleci hakkında şunu söyledi;
Loris, Türkiye’ye ilk geldiğinde bana da DM’den mesaj attı. Ama ben onu ifşa etmedim. Adam bekar sonuçta ifşa olayı saçma geliyor. Sadece Loris değil Türkiye’den birçok futbolcu mesaj atıyor. Hatta bir takımdan üç, dört hatta daha fazla futbolcunun mesaj attığı bile oldu. Amaçları ne, ne yapmaya çalışıyorlar ben anlamıyorum aynı takımdan mesaj atanları. Loris Karius mesaj attı ben cevap vermedim, o da başka mesaj atmadı. Adam çok yakışıklı ama ben onunla görüşmedim çünkü çok çapkın. Galatasaray, Beşiktaş diğer takımlardan da mesaj atanlar oldu. ‘Naber, nasılsın’ diye yazmıyor futbolcular. Mesela ben Beşiktaşlıyım maça gidiyorum. Fotoğraf paylaşıyorum, akşam mesaj geliyor ‘sen geldin biz maçı kazandık.’ ne alakası var ben tuttuğum takımı desteklemeye geldim.

Dilay Korkmaz kimdir?
Model Dilay Korkmaz, 2010 yılında Miss Turkey yarışmasında yer aldı ve yarışmayı 4. olarak tamamladı. Yarışmanın ardından Çin’de Miss İnternational yarışmasına katılan Dilay Korkmaz, 80 ülkeden katılan yarışmacılar arasında ilk 15’e girerek büyük başarıya imza attı.1990 yılında Ankara’da doğan güzel manken ve sunucu Dilay Korkmaz halen Star Tv ekranlarında Star Life adlı magazin programını sunuyor. Dilay Korkmaz, 2017 yılında çekimleri tamamlanan Karımı Gördünüz mü? isimli sinema filminde oynadı..Gazi Üniversitesi Muhasebe Bölümü mezunu Dilay Korkmaz, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Mehpare Çelik’ten diksiyon dersleri ve Başkent İletişimde Spikerlik ve sunuculuk eğitimleri aldı.Bir röportajında Türkiye’nin en güzel kadınlarını, annesi ve Çağla Şikel olarak tanımlayan ünlü sunucu, dünyanın en güzel kadını olarak ise Alessandra Ambrosio’yu göstermişti.

Dilay Korkmaz kaç yaşında
Güzel sunucu 1990 doğumlu. Yani 28 yaşında.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri