La Casa de Papel'in Berlin'i Murat Boz ile aynı projede!

Netflix'te yayınlanan La Casa de Papel'de Berlin karakterine hayat veren oyuncu Pedro Alonso, şarkıcı Murat Boz ile İstanbul'da buluştu.

La Casa de Papel dizisinde adını duyuran ve ciddi bir hayran kitlesine ulaşan oyuncu Pedro Alonso, İstanbul'a geldi. Son yıllarda şarkıcılığının yanı sıra oyunculukta yapan Murat Boz ile bir projede yer alacağı iddia edildi.


La Casa de Papel dizisinde "Berlin" karakterine hayat veren oyuncu Pedro Alonso, hem tatil hem de iş için İstanbul'a geldi. Alonso dün akşam düzenlenen bir davette sevilen şarkıcı Murat Boz ile birlikte doyasıya eğlendi.

Aynı projede mi yer alacaklar?

İspanyol asıllı oyuncu Pedro Alonso, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla İstanbul'a geldiğini ve çekim hazır diyerek bir proje için çalışmalara başladığını duyurdu.

Aynı günün akşam saatinde kalabalık bir grupla İstanbul'daki mekanda bir araya gelen Pedro Alonso, Murat Boz ile aynı projede mi yer alacak sorularını akıllara getirdi.

İkili, dün akşam gerçekleşen etkinlikte doyasıya eğlenirken Boz, sosyal medya hesabından Alonso ile çekildikleri fotoğrafı paylaşmayı ihmal etmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Rize'ye mevsimin ilk karı yağdı: Kar kalınlığı 5 santimetreyi aştı
Macaristan'ın Muğla ve Denizli Fahri Konsolosluğu açıldı
Yeniden Refah Partisi'nde istifa depremi: 2 belediye başkanı partiden ayrıldı

Magazin Haberleri