Kurtlar Vadisi’nin Güllü Erhan’ı tam 55 kilo verdi, bambaşka birine dönüştü! Görenler tanıyamıyor

Türkiye’de yayınlandığı her döneme damgasını vuran ve özellikle de ilk 97 bölümü ile gönüllere taht kuran Kurtlar Vadisi dizisinde “Güllü Erhan” karakteriyle rol alan Erhan Ufak, 55 kilo vererek tüm dikkatleri çekti!

Türkiye’de ilk olarak 2003 yılında izleyici karşısına çıkmaya başlayan ve ardından farklı dönemlerde ve farklı kanallarda isim değişiklikleri de yaparak ekranlara gelen Kurtlar Vadisi dizisi, öte yandan sinema filmleriyle de izleyici karşısına çıktı. Her projesi ile akıllara kazınan ve izlenme rekorları kıran Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı “Güllü Erhan” karakteri ile milyonlara ulaşan Erhan Ufak, bu kez de verdiği kilolarla gündem oldu.

Kurtlar Vadisi dizisinin sempatik karakteri “Güllü Erhan” ile çok geniş kitlelere ulaşmayı başaran ünlü oyuncu Erhan Ufak, tam 55 kilo vererek tüm dikkatleri çekmeyi başardı. İzleyenleri ekran başına kilitleyen Kurtlar Vadisi dizisi ile yıldızı parlayan ve daha sonra uzun bir süre ekranlardan uzak kalan Erhan Ufak’ın son halini görenler tanımakta zorlanıyor. İşte Erhan Ufak’ın 55 kilo zayıfladığı son hali ve detaylar…

55 KİLO ZAYIFLADI, BAŞKA BİRİ OLDU

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Necati Şaşmaz, Özgü Namal, Gürkan Uygun gibi isimlerin yer aldığı ve yayınlandığı her döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı “Güllü Erhan” karakteri ile çok geniş kitlelere ulaşan Erhan Ufak, bir süredir fazla kilolarından şikayetçiydi. Bu nedenle mide küçültme ameliyatı olmaya karar veren Erhan Ufak, 55 kilo verdi ve son haliyle herkesi şaşkına çevirdi. Erhan Ufak’ı görenler, gözlerine inanamıyor.

140 KİLODAN 85 KİLOYA DÜŞTÜ

5 Mayıs 1977’de Elazığ’da dünyaya gelen Erhan Ufak, efsane dizi Kurtlar Vadisi’ndeki “Güllü” rolü ile adından geniş kitlelere söz ettirdi ve hafızalara kazındı. Fazla kilolarından şikayetçi olan ve 2017 yılında tüp mide ameliyatı olan Erhan Ufak, bu süreçte tama 55 kilo vererek adeta bambaşka birine dönüştü. 140 kilodan 85 kiloya kadar düşen Erhan Ufak’ın son hali gören herkesi şaşkına çevirdi. Erhan Ufak’ı şimdi görenler, gözlerine inanamıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kurtlar Vadisi ekibi Netflix’e yeni mafya dizisi yapıyor!

Magazin Haberleri