Kredi kartı limitini 99 bin TL'ye düşüren Mustafa Sandal'a meslektaşı Sinan Akçıl'dan jet yanıt!

Kredi kartı limitinin 100 bin TL ve üzerinde olan kullanıcıların günlerdir konuştuğu limit azaltımı işlemine şarkıcı Mustafa Sandal da dahil oldu. Sandal'ın sabah saatlerinde yaptığı paylaşıma Sinan Akçıl'ın verdiği yanıt ise gündemde oldukça konuşuldu.

Günlerdir gündemde yerini alan kredi kartı sahiplerinin bankaları arayarak limit düşürme işlemlerine şarkıcı Mustafa Sandal'da dahil oldu. Kredi kartı kullanıcılarının 100 bin TL ve üzeri kart limiti için 750 TL değerinde ek vergi ödenmesi hala gündemdeki sıcaklığı koruyor.

Kredi kartı

Geçtiğimiz gün TBMM'ye sunulan yasa teklifinde kredi kart limitini 100 bin TL üzerinde tutan kullanıcılardan Savunma Sanayi Fonu'na gelir amaçlı yılda 750 TL vergi verilmesi ödenmesi tartışmaları beraberinde getirmişti. Vatandaşlar anlaştıkları bankaların müşteri hizmetlerini arayarak kredi kartı limitlerinde azaltmaya gitmişti. Kart limitini düşürenlerden biri de şarkıcı ve söz yazarı Mustafa Sandal oldu.

Mustafa Sandal

Mustafa Sandal kart limit vergisine tepki gösterdi

Mustafa Sandal, sabah saatlerinde yaptığı paylaşımla 100 bin TL üzerinde kullandığı kredi kartı limitini 99 bin TL'ye düşürerek Savunma Sanayi'ne ödenecek 750 TL'lik katkı payına tepki gösterdi. Sandal'ın yapmış olduğu paylaşımda; "Genelde haftaya spor yaparak girerim ama bu haftaya kredi kartı limitimi 99 bin TL'ye düşürerek başladım. İyi haftalar.." notunu düştü.

Sandal'ın bu paylaşımı ardımdan kredi kartı limitini 99 bin TL'ye düşürdüğü görüntüyü paylaşması üzerine binlerce yorum ve beğeni yağarken, kimileri tarafından da Mustafa Sandal'ın paylaşımı eleştiri aldı. O eleştirilerden biri de sanatçı meslektaşı Sinan Akçıl'dan geldi.

Sinan Akçıl

Sinan Akçıl: 750 TL için ülkemin savunmasına veremeyeceksem..

Şarkıcı ve söz yazarı Sinan Akçıl, meslektaşı Mustafa Sandal'ın paylaşımı sonrası kredi kartı limit vergisi için fikrini açıklayarak Sandal'a gönderme yaptı. Akçıl X hesabından yayınladığı twitinde; "Kusura bakmayın ya da bakın bilemem onu, ama ben 750 TL ülkemin savunması için veremeyeceksem büyük büyük babalarımdan, anneannelerimden utanırım" dedi.

"Sigara içme o parayı ülkenin Savunma Sanayisi için değerlendir"

Sinan Akçıl sözlerinin devamında ise paylaşımında kredi kartı limitinde uygulanacak katkı payı için şu ifadelere yer verdi: "5 gün dayan 10 paket sigara içme. O parayı ülkenin Savunma Sanayisi için değerlendir, nasıl fikir?" diyerek Mustafa Sandal'a gönderme yapıldığı ileri sürüldü.

Mustafa Sandal ve Sinan Akçıl'ın sosyal medya paylaşımları


Sandal ve Akçıl'ın arasına kredi kartı limiti girdi

Sinan Akçıl'ın sosyal medya hesabından verdiği tavsiye üzerine birçok kullanıcı beğeni ve destek mesajları gelirken Mustafa Sandal ve Sinan Akçıl'ın kredi kartı katkı vergisi tartışması gündeme damgasını vurdu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bir Cumhuriyet Şarkısı filmi ne zaman ve nerde yayınlanacak, başrolünde kimler var, konusu ne?
80 yaşındaki ABD'liyle evlenen Meltem Miraloğlu: Rehin tutuluyorum, bana yardım edin!
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülcan Çiçek kimdir, aslen nereli? Gülcan Çiçek Instagram hesabı

Magazin Haberleri