Kerem Bürsin ile Demet Özdemir sevgili mi aşk mı yaşıyor? Kerem Bürsin ve Demet Özdemir kimdir

Magazin dünyasında flaş bir iddia gündeme geldi. Serenay Sarıkaya'dan ayrılan Kerem Bürsin'in meslektaşı Demet Özdemir ile yeni bir ilişkiye başladığı öne sürüldü. Peki Kerem Bürsin ve Demet Özdemir kimdir? Kerem Bürsin ve Demet Özdemir sevgili mi aşk mı yaşıyor? İşte detaylar...

Yılın aşk bombalarından biri patladı! Dizi ve sinema sektörünün iki tanınan isminin yeni bir ilişkiye başladıkları iddia edildi. Buna göre geçtiğimiz günlerde bir sosyal medya fenımeni ile adı anılan Kerem Bürsin'in, kendisi gibi oyuncu olan Demet Özdemir ile yaklaştığı öne sürüldü. Aşk hayatı hızlı olan güzel oyuncunun adı bir kez daha yeni aşk haberlerinde yer aldı. iki oyuncnunun kariyerlerine göz atmak isteyen okuyucularımız için detaylar haberimizde yer alıyor.
 

KEREM BURSİN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Bürsin Kanal D'de yayınlanan "Güneşi Beklerken" adlı dizide aynı ismi paylaştığı "Kerem Sayer" ve son bölümlerde ortaya çıkan yüzü deforme ikizi "Güneş Sayer" rolleriyle tanınmıştır.Çağan Irmak filmi Unutursam Fısılda'da müzisyen Erhan'ı canlandırdı. Şeref Meselesi dizisinde "Yiğit Kılıç" karakterini canlandırmıştır ve aynı karakterle "Ulan İstanbul" dizisinde konuk oyuncu olmuştur.Yapımcı Roger Corman'ın Sharktopus ve Palace of the Damned televizyon filmlerinde, bazı bağımsız filmlerde ve kısa filmlerde rol aldı. Bürsin, İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai),Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı. 1999'da 12 yaşındayken ailesiyle birlikte ABD'ye yerleşti. Üniversite eğitimini oyunculuk üzerine alarak Emerson College'nin pazarlama iletişimi bölümünden mezun oldu. ABD genelindeki liseler arası tiyatro yarışmasında en iyi erkek oyuncu seçildi.9 Eylül 2013'te yayınlanan sosyal mesajlaşma uygulaması Line'ın reklam filminde rol almıştır. Ayrıca Güneşi Beklerken dizisindeki rol arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte Lipton reklamında oynadı ve Ocak 2015 'te ise Mavi Jeans'ın, reklam yüzü oldu.Markanın diğer bir yüzü Serenay Sarıkaya ile birlikte Türkiye'nin ilk snapchat röportajını gerçekleştirdiler ve daha sonrasında beraber reklam filminde #1jean1tişört etiketi ile rol aldılar. İkili reklamda Maroon5'in This Love şarkısını seslendirdi. Çiftin ikinci reklam filmleri 2015 Eylül'de #yepyenibirjean etiketi ile gerçekleşti. 2016 da Serenay Sarıkaya ile birlikte üçüncü reklam filminde #yaşasınmavi etiketi ile rol aldılar. 2016 Ağustos'ta Kerem Bürsin'in Mavi Jeans markasıyla anlaşması son bulmuştur.


DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?


Demet Özdemir, 26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli'nde bir kasabada doğmuştur. Bir ablası ve bir abisi vardır. 8abası boşandığından, annesi ve ablası ile beraberİstanbul'a taşınmışlar. Ablası çalışıp onu kolejde okutmuş. Bengü'nün dans kadrosuna girdi, 1,5 yıl orada dans etti. Okulu bırakmak zorunda kaldı. Akşam lisesine devam ederek mezun oldu. Bengü'den ayrıldıktan sonra 2012 - 2013 yıllarında, bir süre Efes Kızları ile dans etti.

Bu arada reklamlarda da oynamaya başladı. 2009yılında Mustafa Sandal'ın "Ateş Et" ve "Unut" Klibinde dansçı kadrosuna oldu. 2012 yılında Pegasus reklamında uçuş hostesi olarak oynadı. Aralık 2013'de Blue Jean Dergisi Takviminde yer aldı.

Lise yıllarında 3 ay dans dersleri aldı. Lise bittikten sonra 2 yıl Şahika Tekand'da tiyatro eğitimi aldı.

2013 yılında "Sana Bir Sır Vereceğim" adlı dizide oynayarak dizi hayatına başladı. 2014 yılının Nisan ayında Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerinde olduğu "Kurt Seyit ve Şura" dizisine İstanbul dönem projesi kadrosuna Alya rolüyle dahil oldu.

Demet Özdemir, 2014 yılı Haziran'ında Oğuz Çelik'in yönettiği 'Tut Sözünü' Sinema Filminde Kemal Uçar, Giray Altınok, Burak Serdar Şanal, Zafer Algözile birlikte rol aldı.

2014 yılında ise "Kaçak Gelinler" dizisinde başrollerini Açelya Topaloğlu, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Furkan Andıç, Fırat Albayram'ın oynadığı dizide rol aldı. Dizinin diğer oyuncuları Şenay Gürler, Ege Aydan, Fırat Altunmeşe,Cihan Yenici, Romina Özipekçi ve Tuğçe Kıltaç'tır.

Demet Özdemir, 2015 yılında "Çilek Kokusu" adlı dizide Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Uğur Demirpehlivan, Murat Başoğlu, Laçin Ceylan, Mine Tugay ile birlikte oynadı.


FİLMLERİ VE DİZİLERİ :

2013 - Sana Bir Sır Vereceğim

2014 - Kurt Seyit ve Şura

2014 - Tut Sözünü

2014 - Kaçak Gelinler

2015 - Çilek Kokusu (Aslı) (TV Dizisi)

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri