Kadir Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen’den duygusal paylaşım!

Dün bir magazin programında izinsiz görüntülerinin yayınlanması nedeniyle gündem olan Kadir Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen bugün ilk kez paylaşım yaptı.

Kadin Ezildi’nin müstakbel eşi Gamze Türkmen’in izinsiz görüntülerinin yayınlanması ortalığı karıştırdı. Sözlemezsem Olmaz adlı magazin programı, sosyal medya fenomeni ve televizyon sunucusu Kadir Ezilmez’in nişanlısı Gamze Türkmen’in başı açık hallerini içeren görüntüleri canlı yayında ekranlar getirmişti. Tesettürlü olduğu bilinen Türkmen’in aile içinde çekilen görüntülerinin izinsiz biçimde yayınlanması sosyal medyada gündem yaratmıştı.

Yaşananların ardından Kadir Ezildi’nin nişanlısı Gamze Türkmen dün hukuki yollara başvurduğunu açıklayan bir paylaşımda bulunmuştu. Türkmen bugün de nişanlısı Kadir Ezildi’ye yönelik duygusal bir mesaj paylaştı.

Gamze Türkmen’in kişisel Instagram hesabından paylaştığı mesajı, Kadir Ezildi de kendi sayfasında yayınladı. Türkmen, Ezildi tarafından kendisine gönderilen çiçeklerin yer aldığı görüntülerin üzerine “Her koşulda yanımda olduğun için minnettarım. Varlığın ve desteğin her şeyden kıymetli” notunun yanı sıra paylaşımına kalp emojisi eklemeyi de ihmal etmedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Eşini av tüfeğiyle öldürüp, intihara kalkıştı
Çağlayan Adliyesi’nde gergin anlar: İstanbul Barosu başkanı ile güvenlik görevlileri arasında arbede
Yıldız Teknik Üniversitesi oryantasyon etkinlikleri başladı

Magazin Haberleri