Jülide Kural, eşi Kadir İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin son bilgiyi paylaştı

Aylardır hastanede tedavi altında olan usta oyuncu Kadir İnanır'ın sağlık durumundaki son gelişmeyi eşi Jülide Kural, yazılı bir açıklama yaparak duyurdu. Kural, "mücadeleye devam" mesajını yineledi.

Mart ayında evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan ve beynine pıhtı attığı tespit edilen usta oyuncu Kadir İnanır, aylardır tedavi görmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda akciğerinde oluşan enfeksiyon nedeniyle yeniden yoğun bakıma alınan Yeşilçam'ın usta ismi İnanır'ın sağlık durumuna ilişkin eşi Jülide Kural'dan yazılı bir açıklama yapıldı. Kural, yaptığı açıklamada Kadir İnanır'ın tedavisinin devam ettiğini ve asılsız çıkan haberlere itibar edilmemesi konusunda uyarıda bulundu. Kural sözlerinin sonunda mücadeleye devam mesajını verdi.


Jülide Kural'ın açıklamasının tamamı ise şöyle; Değerli halkımız Kadir İnanır sevgisini kalbinde taşıyan siz milyonlara; yeni gelişmeler doğrultusunda, gerçek bilgileri iletmekle kendimi yükümlü hissediyorum. Bildiğiniz üzere aylar süren hastane tedavi sürecinde çok olumlu gelişmeler olurken, bir anda enfeksiyon nedeniyle zorlu zamanlar da yaşanmadı değil. Ancak her seferinde Karadeniz'in gücünü, öfkesini, neşesini kısaca yaşama tutkusunu kalbinde taşıyan Fatsalı Kadir'in gücü bütün zorlukları aşmada hep kararlı oldu."

Doktorlara ve sağlık çalışanlarına çok teşekkür ederiz

Kural sözlerine "Bu vesileyle başta Prof. Dr. Uğur Türe olmak üzere Yeditepe Üniversitesi Hastanesi'nin doktorları ve sağlık çalışanlarına teşekkürü bir borç biliyoruz. Özen ve incelikle İyileşme sürecine verdikleri emek için hep minnettar kalacağız. Sağ olun, var olun! 24 Mart'tan bu yana devam eden tedavi sürecini, 16 Ağustos itibarıyla Koç Üniversitesi Hastanesi'nde sürdürme kararı aldık. Doktorlarımızın yönlendirmesi ile daha yoğun bir fizik tedavi programına dahil olmanın gerekliliği bu kararı almamızda temel teşkil etti. Eminim iyileşme süreci daha da hız kazanacaktır."

Yalan haberlere kulak asmayın

Kadir İnanır'ın eşi Jülide Kural, açıklamalarının devamında ortaya atılan asılsız iddialar ile ilgili önemli açıklamalar yapmayı da ihmal etmedi. Kural, "Tüm bu mücadele sürerken kimi niteliksiz kanalların niteliksiz programları ya da tıklanarak para kazanma peşindeki zavallıların yalan haberlerine kulak asmamanızı rica ediyorum. Her tür kalitesizliğin kol gezdiği şu zamanlarda; bu ülkenin önemli bir sanatçısı olan ve sağlığı için mücadele eden Kadir İnanır'a bu niteliksizliği bulaştırmanın imkansızlığını siz de biliyorsunuz. Kadir'in isteğidir: Doktorları ve benim dışımda yapılacak hiçbir habere kulak asmayın. Ve son söz MÜCADELEYE DEVAM" ifadeleri yer aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Kızılcık Şerbeti'ne 5 yeni oyuncu geliyor! Sevilen dizinin 3. yeni sezonda başlayacağı tarih kesinleşti
Küçükçekmece'de anayol moloz yığınına döndü
Ankara'da narkotik operasyonu: 5 gözaltı

Magazin Haberleri