Jeff Bezos'un başarısının sırrı '1 saat kuralı'! Ünlü milyarderin nişanlısı açıkladı

205 milyar dolar serveti ile dünyanın en zengin üçüncü insanı olan Jeff Bezos, sabahları yaptığı rutin sayesinde başarısının sırrını açıklamış oldu.

Milyarderleri şaşkına çeviren Jeff Bezos'un sabah rutini gündeme geldi. Birçok milyarder ve CEO görevini üstlenen iş insanları çok çalışmayı hedef göstererek sabah ilk saatlerde bazıları çalışırken bazıları kahvaltı ve spor rutininden bahsediyor. Ancak dünyanın en zengin üçüncü iş adamının rutini ezber bozar nitelikte.

İşte Amazon'nun kurucusu Jeff Bezos'un 1 saat kuralı

Bloomberg milyarderler endeksine göre 205 milyar dolarlık serveti ile dünyanın en zengin üçüncü insanı konumunda olan Bezos, 2018 yılında katıldığı bir konferansta günlük rutininden bahsederken sabahları uyandıktan sonra ilk bir saat boyunca işle ilgilenmediğini ve ailesi ile evinde oyalandığını dile getirmişti.

1 saatlik oyalanmasında ne yapıyor?

Bezos'un "oyalanmak" ile ne kastettiğini nişanlısı Lauren Sanchez People dergisine açıklayarak ünlü milyarderin bu sırrını da deşifre etti.

"Kahve içip sohbet ediyoruz"

54 yaşındaki Sanchez, sabahları uyandıktan sonra Bezos ile beraber kahve içip sohbet ettiklerini söyledi. Sanchez "Ve telefonlarımıza bakmıyoruz. Bu kesinlikle kurallardan biri" diye de ekledi.

Ekrana bakmadan geçen süre enerji seviyesini iyileştiriyor

Ünlü milyarder Jeff Bezos da daha önceki konuşmasında telefonsuz geçen sabahlar sayesinde gün boyunca enerji seviyesinin yüksek olduğunu ve işle ilgili daha iyi kararlar verdiğini belirtmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Hastanede temizlik görevlisini bıçaklamıştı, ifadesi ortaya çıktı: 'Sinirlenip bıçakladım'
Fındık bahçesine giren kadını domuz sandı, tüfekle vurarak öldürdü

Magazin Haberleri