Ivana Sert 'motor' sözlerine cevap verdi

Ünlü modacı Ivana Sert, Karımı Gördünüz mü? filminde baş rolü birlikte paylaştığı Peker Açıkalın tarafından skandal sözlerle ihtam edilmişti. Sırp asıllı güzel isim Açıkalın'a cevap verdi ve dava açacağını açıkladı.

Daha önce film setinde kavga ettikleri söylenen Ivana Sert ve Peker Açıkalın arasında skandal bir gelişme yaşanmış, Söylemezsem Olmaz'a konuk olan Açıkalın baş rol arkadaşı için“O sanatçı değil, modacı. Motor ikonu. Soyadını yumuşak olarak değiştirsin. Zaten başrolü de ben değil, yapımcı onunla paylaştı” ifadelerini kullanmıştı.

Tarafların kavga iddialarını yalanlamasının ardından böyle bir olayın yaşanması ise "söylentileri doğrular nitelikte" yorumlara da sebep oldu. Peker Açıkalın dün sosyal medyada da büyük bir tepki aldı.

Tanıtımlara katılmayacak
Yapım şirketi hemen şu açıklamayı yaptı: “Peker Açıkalın’ın, başrol oyuncumuz ile ilgili sarf ettiği çirkin ve yakışıksız ifadeler bizi derinden üzdü. İvana Sert’ten özür dileriz.” Ama İvana Sert yumuşamadı. Peker Açıkalın’a hakaret davası açacağını söyleyip “Bundan sonra filmin hiçbir tanıtımına katılmayacağım, ağzımı açmayacağım. Peker bütün kadınlara hakaret etti” diye konuştu.

* Peker Açıkalın’ın sette İvana Sert’e tokat attığı iddia edilmiş ama ikili aralarında sorun olmadığını açıklamıştı.
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri