İrem Sak’ın baba acısı! İrem Sak’ın babası doktor Şemsettin Sak kimdir, kaç yaşında öldü, ne doktoru?

Ünlü oyuncu İrem Sak babasını kaybetti. İrem Sak'ın babası doktor Şemsettin Sak kimdir, kaç yaşında öldü, ne doktoruydu, hangi hastanede çalışıyordu?

İrem Sak’ın babası doktor Şemsettin Sak bugün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Birsen Altuntaş’ın haberine göre, baba Sak İstanbul’da bulunan bir hastanede yaşama gözlerini yumdu. Haberin duyulmasının ardından birçok kişi İrem Sak’ın babası Doktor Şemsettin Sak’ın kim olduğunu, kaç yaşında öldüğünü, hangi hastanede çalıştığını ve ne doktoru olduğunu araştırmaya başladı. İşte tüm merak edilen soruların yanıtları..


İrem Sak’ın babası kimdir?

Ünlü oyuncu İrem Sak’ın babası doktorluk yapan Şemsettin Sak’tı. Baba Sak, 16 Eylül 2024 Pazartesi günü İstanbul Taksim’de bir hastanede 75 yaşında hayatını kaybetti.

Doktor Şemsettin Sak kimdir, kaç yaşında, neden öldü, ne doktoruydu?

İrem Sak’ın babası doktor Şemsettin Sak aslen Sivaslıydı. Sak, 75 yaşında mide kanaması şikayetiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. İstanbul Taksim’de bir hastanede vefat eden Şemsettin Sak Sivas’ta bir hastanede uzman doktor olarak çalışıyordu. Şemsettin Sak uzun yıllar yoğun bakım anestezi uzmanı olarak görev yaptı. Kariyerinin son yıllarında sigarayı bıraktırma çalışmaları üzerine yoğunlaştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri