Instagram'dan evlilik teklifi yağıyor

Sosyal medyada adını duyuran Demi Rose milyonlarca takipçiye ulaştığı hesabından yayınladığı son fotoğrafla adeta bomba etkisi yarattı. 1 milyona yakın beğeni alan güzel yıldıza evlenme teklifleri yağıyor. İngiliz modelin popülaritesi her geçen gün daha da artıyor.

23 yaşındaki Demi Rose ufak yaşlarından itibaren sürekli kovaladığı şöhret ve modelliğe Tyga ile yaşadığı kaçamakla adını duyurduktan sonra kavuştu. Güzel model adını her geçen gün daha fazla kişinin aklına kazırken takipçi sayısı da artıyor.

Tüm dünya gençliğinin gözlerini merakla üzerine diktiği bu genç kız ilk anda adı sanı bilinmeyen biri sanılabilir. Ama gerçek tam olarak öyle değil.

23 yaşındaki İngiliz Demi Rose; model olarak tanınıyor. Ama o aslında bir Instagram şöhreti. Yani adını bu sosyal paylaşım sitesi sayesinde duyurmuş biri. Genç modelin Instagram'da 7 milyon takipçisi var.

Her ne kadar yıllardır beklediği kadar büyük bir tanınırlığı yeni yeni elde etmiş olsa da Demi Rose, bazı ünlülerin çevresiyle de arkadaşlık ilişkileri kurdu. Söz gelimi Justin Bieber'ın en yakın arkadaşı Jayde Pierce de Demi Rose ile samimi. Demi Rose, daha sonra da Kylie Jenner'ın eski sevgilisi Tyga ile bir kaçamak yaşadı. Bu sayede adını daha geniş kitlelere duyurmayı başardı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri