İnci Taneleri dizisinden seyirciyi şok eden sahne! "Tam yarım saat bunu izledik"

Kanal D ekranlarında ikinci sezonu yayınlanmaya başlayan İnci Taneleri 18. Bölüm ile seyircinin karşısına çıktı. İlgiyle takip edilen dizi yeni sezona başlarken seyirciden bazı sahnelere tepki geldi. İşte o sahneler...

İnci Taneleri dizisinin yeni sezonu 18. Bölüm ile beraber başladı. İlgiyle takip edilen dizi uzun bir yaz döneminin sonrasında ekranlara döndü. Ancak sevilen dizi izleyici karşısına çıkarken, dizinin bazı sahneleri sosyal medyada tepki aldı ve yorumların ardı arkası kesilmedi.

İNCİ TANELERİ DİZİSİNDE SEYİRCİYİ ŞOK EDEN SAHNE!

Sevilen dizide Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan ve Sera Kutlubey gibi isimler beraber rol alırken, yeni sezonuyla ekrana gelen yapımda hikayenin ilerleme şekli izleyici tarafından eleştirildi.


Hikayenin çok ağır ilerlemesinden şikayetçi olan İnci Taneleri dizisi hayranları, sosyal medyadan senarist ve yapımcılara seslendi.


Dizi hakkında sosyal medyada “Dizideki yavaşlatılmış sahneler çok sıkıcı adamın yarım saat yürümesini izliyoruz", "Bir konuşamadılar şu dizide, yarım saattir konuşmalarını sabırla bekliyoruz" yorumları yapıldı.




İlgiyle takip edilen İnci Taneleri dizisinde ilerleyen bölümlerde senaryo değişikliğine gidilebileceği de gündeme gelen konular arasında yerini aldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

İnci Taneleri'nin en tanınmış isimlerindendi: O isim meğer Yılmaz Erdoğan'ın kardeşiymiş!
Sandık Kokusu’nun Lale’si Seda Türkmen'in eski eşi bakın kim çıktı! Meğer o da ünlü bir oyuncuymuş

Magazin Haberleri