İbrahim Tatlıses'in kızından şok eden şiddet iddiası : "Herkes bilmeli ve görmeli"

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme bomba gibi düştü. Şiddete maruz kaldığını belirten paylaşımından sonra İbrahim Tatlıses'in kızını takipten çıkması ve İdo'nun paylaştığı fotoğraf dikkat çekti.

İbrahim Tatlıses ve Işıl Çıtak birlikteliğinden dünyaya gelen Dilan Çıtak Tatlıses, 2013 yılında ortaya çıkmış ve babası onu kabul etmişti.

Bir küs bir barışık, çalkantılı süreçlerden geçen ikilinin baba-kız ilişkisi son olarak Çıtak'ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yeniden sarsıldı.


Psikolojik taciz ve baskı iddiası

Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti herkesin bilmesi ve görmesi gerektiğini söyleyen Çıtak, yaptığı paylaşımda "Bugün ben bir kız çocuğu olarak susarsam yarın daha fazla şiddete uğrayan çocuklarımız olur bizim. Anlatacaklarımdan sonra bütün dünya böyle bir şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarayım" ifadelerini kullandı."


Tatlıses fotoğrafları kaldırdı

İbrahim Tatlıses konuyla ilgili sessizliğini korurken sosyal medya hesabından kızı Dilan Çıtak ile olan fotoğraflarını kaldırması gözlerden kaçmadı.

Medyaya yansıyan bu olaylardan sonra İdo Tatlıses, babası İbrahim Tatlıses ile bir fotoğrafını paylaşıp "Babam" notunu düştü


Eşine destek oldu

Dilan Çıtak'ın şarkıcı eşi Levent Dörter, sosyal medya hesabından eşinin fotoğrafını paylaşarak, "Senin ne kadar merhametli, temiz kalpli, insanlara, hayvanlara elinden ne geliyorsa fazlasıyla yardıma koştuğunu yaşayarak ve görerek tanık olanlardanım. Ailenle olan bağına hayranım ve ne kadar çelme yesen de yıldızlara ulaşmana çok az kaldı. Unutma ki 'Güneş balçıkla sıvanmaz' güzel karım" sözleriyle destek oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

"Kara Dut" kadrosuna 3 yeni isim transfer oldu!
Ala Tokel'den futbolcu sevgilisine romantik kutlama
Sokakta bekleyen gruba silahlı saldırı: Yoldan geçen kişi kişi vurularak hayatını kaybetti

Magazin Haberleri