Hülya Avşar’dan Meryem Uzerli hakkında açıklama

Ünlü oyuncu Hülya Avşar’ın, programına konuk ettiği Meryem Uzerli’nin özel hayatına yönelik soruları ve yorumları sosyal medyada olay yaratmıştı. Avşar kızından açıklama gecikmedi…

Magazin gündemine bomba gibi düşen Meryem Uzerli’nin konuk olduğu Hülya Avşar’ın programı konuşulmaya devam ediyor. Avşar’ın sosyal medya kanalında yayınlanan programda, Uzerli’ye yönelik tavrı eleştiri konusu olmuş ve evlilik ile ilgili soruları tepki çekmişti. Son olarak yine konuk olduğu bir programda Fatih Altaylı’nın Uzerli’ye “Hülya Avşar seni görünce kıskançlıktan çatlayacak” demesi iki ünlü oyuncu arasında yaşananları bir kez daha gündeme getirmişti. Hülya Avşar’dan söz konusu programda yaşananlara ve Fatih Altaylı’nın sözlerine yanıt geldi.

Kişisel X hesabından bir paylaşımda bulunan Hülya Avşar, Meryem Uzerli’nin ve kendisinin programından oldukça keyif aldığını ifade etti. Fatih Altaylı’ya da yanıt veren Avşar kızı, “Meryem Uzerli’yi kıskanmadım, aksine bayıldım” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Hülya Avşar’ın paylaşımının tamamında şu ifadeler yer aldı:

“Amanin de amanin şu üç dört gündür TTler mi olmuşuz, Trend videolara mı girmişiz, ekip olarak çok teşekkür ederiz. Sanırım sohbetin altındaki yorumlarında faydası vardır, özellikle sevimsiz olan yorumlar???? Duyarlılığınızı anlamaya çalışıyorum fakat ben ve konuğum sohbetimizden çok keyif aldık hatta Meryem’e sohbeti önceden gönderip onayını alacak kadar özen gösterdik ve aldığımız teşekkürler doğrultusunda yayına girdik ????‍↔️Ayrıca sevgili Fatih Altaylı dediğin kadar varmış gerçekten çok güzel, çok tatlı ve çok samimi. Kıskanmadım, aksine bayıldım. Ne tesadüf ki ikimizde sohbetimize onun güzelliğinden bahsederek başlamışız. Tüm yorum sahiplerini çoook öpüyorum????????♥️♥️”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri