Harry Potter dizisi için geri sayım! Yeni Harry Potter kim olacak?

Dünya üzerinde en sevilen film serilerinden olan Harry Potter serisinin dizi versiyonu için hazırlıklar tam gaz devam ediyor. Peki dizide yeni Harry Potter kim olacak?

İngiliz yazar J.K. Rowling’in 1997 senesinde yayınlamış olduğu ve kısa sürede en çok satan kitaplar arasına girerek sinemaya da uyarlanmış olan Harry Potter serisinin dizi versiyonu için geri sayım sürüyor.

Dizinin çekimlerine Nisan 2025’te başlanması planlanırken; Harry Potter, Ron Weasley ve Hermione Granger'ı canlandıracak yeni üçlü oyuncu arayışı da başlamış durumda. HBO’da ekrana gelecek olan dizi için, çekimlerin yapılacağı tarihte 9 ve 11 yaş arasında olan ve İngiltere ile İrlanda'da ikamet eden çocukların arandığı açıklandı.

Televizyon uyarlaması geçtiğimiz yıl HBO Max tarafından onaylanan yapım, “sevilen Harry Potter kitap serisinin sadık bir uyarlaması" olarak yola çıkmayı hedeflemekte.

Ayrıca bir diğer bilgi de dizinin on yıl sürmesi ve her sezonun Rowling'in yedi kitabından birine dayanması beklenmekte.

DANIEL RADCLIFFE DİZİDE ROL ALMAK İSTEMEDİĞİNİ SÖYLEMİŞTİ

Bunun yanı sıra filmlerde Harry Potter’ı canlandırarak dünya çapında gittikçe popüler hale gelen Daniel Radcliffe, yeni uyarlamayı izlemekten mutluluk duyacağını fakat dizide rol almaya çok da istekli olmadığını ifade etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Dünyada bir ilk: Ronaldinho ve Gülben Ergen aynı sahnede
Şeyma Subaşı'dan Ayça Çağla Altunkaya'ya şaşırtan göndermeli paylaşım! "Herkes için dileğim bu"
Arkadaşlarından Dilan ve Engin Polat'a "story"li destek! Hepsi aynı paylaşımı yaptı

Magazin Haberleri