Hanife Gürdal evlendi! Eşi Kemal Ayvaz kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor

Yıllarca evlilik programları ile ekranlarda yer alan ve hem tarzı hem de sözleri ile fenomen haline gelen Hanife Gürdal evlendi. Peki Hanife'nin eşi Kemal Ayvaz kimdir kaç yaşında ne iş yapıyor

İzdivaç programlarının en çok tanınan, merak edilen ve takip edilen gelin adaylarından biri olan Hanife Gürdal aradığı mutluluğu televizyon ekranlarında bulamamıştı. Kapalı olarak tanınan Gürdal, programların sonra ermesinin ardından aldığı kararla açıldığını duyurmuştu. Bazı hayranları buna tepki gösterse de destek verenlerin sayısı da bir hayli fazlaydı.

Son günlerdeki paylaşımları ile adından söz ettiren Hanife'nin giydiği kıyafetler de dikkat çekmişti. Giderek açılan ve cesurlaşan Hanife cevabıyla da çok konuşulmuştu. Hayranlarına 'bekleyin daha g.tümü açacağım' isyanını gösteren yılların gelin adayı evlendiğini duyurdu. Nikah masasına oturduğu kişi ise Kemal Ayvaz oldu. Peki Kemal Ayvaz kimdir? Kaç yaşında, nereli ve ne iş yapıyor?
 


Kemal Ayvaz kimdir?

Hanife ile fotoğraf çekiminde tanışan Kemal Ayvaz aslen Trabzonlu ve 24 yaşında.  Fotoğraf çekmeye meraklı olan Kemal Ayvaz Hanife ile de Trabzon'da tanışmış. Hanife fotoğraflarını çekmesini istemiş ve o anda aralarında bir çekim olmuş.  Daha sonra daha sık görüşmeye başlayan ikilinin arkadaşlıkları zamanla aşka dönüşmüş. Fotoğrafçı olan Kemal Ayvaz, Hanife'den sonra ünlendi ve sosyal medyada 20 binden fazla takipçisi var. Sık sık çok kıskanç olduğunu söyleyen Hanife, eşinin instagram hesabının herkese açık olmasını istemiyor. 



İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri