Hande Erçel’den 171 bin TL'lik NBA maçı kombini

Ünlü oyuncu ve model Hande Erçel, seyahatleri ve kombinleri ile dikkat çekmeye devam ediyor. Erçel'in NBA Abu Dabi Oyunları'nda giydiği 171 bin TL'lik kombini gündem oldu.

Hakan Sabancı ile yaptığı tatillerle sıklıkla gündeme gelen Hande Erçel, bu sefer NBA Abu Dabi Oyunları'na gitti. DenverNuggets – BostonCeltics maçınının organizasyonunda ABD'li sokak basketbolcusu The Professor’la pozunu paylaşan Erçel, “Çok iyi vakit geçirdim” demişti. Hatta ardından The Professor, hem sosyal medya hesabının hikâyesinde bu pozu paylaştı hem de Hande Erçel'i takip etmeye başladı.

HANDE ERÇEL’İN NBA KOMBİNİ OLAY OLDU

Erçel’in sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflar ise çokça beğeni aldı. Kombini ise dikkatlerden yine kaçmadı.

ERÇEL’İN NBA KOMBİNİ 171 BİN TL

Erçel’in giydiği "The Attico" markasını taşoyan Fern Bordo Kargo Jean Pantolonu 45 bin 981 TL "Balmain" markasına ait Jolie Madame Medium Siyah Kadın Çantası 73 bin 658 TL ve "The Attico" markasına ait Kahverengi Yılan Desenli Kadın Deri Botu 51 bin 950 TL. Kombinin toplam fiyatı 171 bin 589 Türk lirası.

TAKİPÇİLERİ KENDALL'A BENZETTİ

Bazı takipçileri Erçel'in kombinine "Bu ne güzellik, çok tatlı" gibi yorumlar yapsa da bazı takipçileri de olumsuz eleştiride bulundu.

Erçel'i Amerikalı manken Kendall Jenner'a benzeten birkaç takipçisi, "Bunun derdi Kendall'ı vs. takip etmek, Kendini Kendall sanıyor" gibi yorumlar yaptılar.

OLUMSUZ ELEŞTİRİ DE ALDI

Erçel ayrıca, ülkede son yaşanan olaylar nedeni ile bu paylaşımı ile tepki de gördü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Adana'da caddede yol kenarında bulunan el bombası paniğe yol açtı: Yol trafiğe kapatıldı

Magazin Haberleri