Hakkı Bulut'tan sevenlerini korkutan haber!

Dün (24 Ağustos 2024) akşam Tokat'ta vereceği konserde sevenleriyle buluşmayı planlayan Hakkı Bulut'tan sevenlerini korkutan bir haber geldi. Ünlü sanatçının konser öncesinde rahatsızlandığı iddia edildi.

Ünlü sanatçı Hakkı Bulut, konser vermek üzere gittiği Tokat'ta beklenmedik bir sağlık sorunu yaşadı. Tokat'ta vereceği konsere hazırlanırken aniden tansiyonu yükselen Hakkı Bulut kuliste fenalaştı.

Sahneye çıkacağı saat yaklaşmışken tansiyonu yükselen Bulut için, kulis çalışanları derhal sağlık ekiplerine haber verdi. Sağlık ekiplerinin gelmesiyle duayen sanatçı, Tokat Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastaneden çabuk taburcu oldu

Hastanede kendisine yapılan acil müdahaleden sonra sağlık durumu düzelen Hakkı Bulut, kendisiyle ilgilenen sağlık çalışanları tarafından taburcu edildi. Müdahale sonrası kısa sürede taburcu edilen ünlü sanatçının ciddi bir sağlık problemi yaşamadığı öğrenildi.

Tokat konseri için bilet alan seyirciler için ise bilet ücreti iadesi ya da konserin erteleneceği tarihe dair bir açıklama yapılmadı.

Hakkı Bulut kimdir? Hakkı Bulut neden gündemde?

Hakkı Bulut, Türk arabesk müziğinin önemli isimlerinden biridir. 15 Eylül 1965 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Müzik kariyerine 1980'li yıllarda başlamış ve zamanla geniş bir dinleyici kitlesi edinmiştir. Özellikle duygusal ve hüzünlü şarkılarıyla tanınan Bulut, birçok albüm çıkarmış ve hit parçalar üretmiştir.

Kendi tarzında eserler veren sanatçı, Türk müziğinde önemli bir yere sahiptir ve sahne performanslarıyla da dikkat çekmektedir. Hakkı Bulut, müziğiyle birçok insanın duygularına hitap etmeyi başarmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Suriye'de görev yapıyordu: Kanser hastası uzman çavuş hayatını kaybetti
Serdar Bilgili 5 çocuğunu babalık davasıyla kabul etti
Dolunay Soysert neden tt oldu? Dolunay Soysert kimdir? Neden gündemde?

Magazin Haberleri