Hacı Sabancı’dan “DNA testi ile babalık” iddialarına yanıt!

Ünlü iş insanı Hacı Sabancı yasak ilişkiden çocuğu olduğu ve DNA testi ile babalığının kanıtlandığı iddiaları hakkında ilk kez konuştu.

Hacı Sabancı’ya babalık şoku! Nazlı Sabancı ile evli olan Hacı Sabancı geçtiğimiz yıl Alara adlı bir kız bebek babası olmuştu. Ancak Sabancı’nın geçmişte ilişki yaşadığı F.D. adlı bir kadından da çocuğunun bulunduğu ve bu durumun DNA testi ile kanıtlandığı iddia edildi. Hacı Sabancı’dan yanıt gecikmedi..

Hacı Sabancı’nın Yunus Egemenoğlu kişisel Instagram hesabından bir paylaşımda bulunarak Sabancı’nın 3. yaşındaki U.D’nin DNA testi ile babası kabul edildiği yönündeki iddialarını yalanladı.

Sabancı’nın avukatı yazılı açıklamasında; DNA testi yapıldığı yönündeki iddiaların doğru olmadığını hatta bu testin talep edildiğine dair bir karar bile bulunmadığını açıkladı.

Egemenoğlu’nun konuya dair paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

"Müvekkilim Hacı Sabancı için DNA testi yapıldığı gibi ileri sürülen iddialar doğru olmayıp, mahkemenin bu DNA testi yapılması yönünde tesis ettiği bir kararı dahi yoktur. Mahkemenin bu yönde bir kararı dahi yok iken kamuyu aldatmaya yönelik, müvekkil ve ailesini hedef alan bu tür gerçeğe aykırı haberler kamu vicdanını da incittiği, bu tür gerçeğe aykırı iddiaların haber değeri olmadığı, haber kriteri dahi taşımadığı açıktır. Hukuki ve cezai açıdan konunun yakından takipçisi olacağız. Saygılarımızla."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri