Güzel Aşklar Diyarı dizisi Arhan kim? Burak Berkay Akgül kimdir, aslen nereli? Burak Berkay Akgül kaç yaşında, sevgilisi kim?

Kanal D'de ekrana gelecek olan Güzel Aşklar Diyarı oyuncuları arasında Burak Berkay Akgül alıyor. Burak Berkay Akgül, Güzel Aşklar Diyari dizisinde Arhan Alaca rolünü üstlenecek. Peki Burak Berkay Akgül kimdir, nereli, kaç yaşında ve sevgilisi kim?

Güzel Aşklar Diyarı dizisi ilk bölümüyle yeni sezonda ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Dizinin başrollerinden Burak Berkay Akgül diziler ve hayatı ile merak edilen isimler arasında yer aldı. Güzel Aşklar Diyari dizisinde Burak Berkay Akgül, Arhan Alaca karakterine hayat verecek. Peki Burak Berkay Akgül kimdir, nereli?


BURAK BERKAY AKGÜL KİMDİR?


1997 tarihinde doğan Burak Berkay Akgül, reklam ve dizi, film oyuncusudur. İstanbul doğumludur. 1.80 cm boyunda ve 78 kg. olarak bilinmektedir. Oyuncu, İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği mezunu olmuştur. Aynı zamanda Akademi 35,5 Sanat Evi Kamera Önü Oyunculuk Eğitimi almıştır.

Burak Berkay, reklam filmleriyle sektörde yer almış ve daha önce Aytaç Sucuk ve Casper Bilgisayar reklamlarında yer almıştı. 2020 senesinden sonra ise ekranlara gelen Maria Mustafa dizisinde Rüzgâr karakterine hayat vermiştir. Genç isim ardından Kahraman Babam, Destan, Safir gibi başka dizilerde yer almıştır. Akgül, farklı ve yeni projelerde yer almaya devam etmektedir.

BURAK BERKAY AKGÜL ROL ALDIĞI YAPIMLAR

Safir (Yaman / Aras, TV Dizisi 2023)

Destan (Kaya Tegin, TV Dizisi 2021)

Kahraman Babam (İlker, TV Dizisi 2021)

Maria ile Mustafa (Rüzgâr, Tv Dizisi 2020-2021)

Ru (Dizi 2023- Dijital platform)

GÜZEL AŞKLAR DİYARI DİZİSİ ARHAN KİMDİR?


Dizide Arhan karakteri karizmatik, zeki, kararlı ve sözüne güvenilir biri olarak ifade edilir. Alaca ailesinin en küçük oğlu olmasına rağmen dedesi ona çok güvenmektedir. Yurtdışında işletme bölümünde okumuş ve aile işlerinde yer almak için ülkeye geri dönmüştür.

Kapadokyalı ailesinin İzmir’de açmak istediği otelle ilgilenirken hayatının aşkı Deniz’le karşılaşmıştır. Ancak Arhan Deniz’le ciddi bir adım atmak isteyerek, sevgilisini ailesiyle tanıştırmak istediğinde ailesinin tepkisi ile karşılaşmıştır.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bahar dizisi Eylem kimdir? Elçin Afacan kimdir, aslen nereli? Elçin Afacan kaç yaşında, sevgilisi kim?
Bahar dizisi Süreyya kimdir? Büşra Pekin kimdir, aslen nereli? Büşra Pekin kaç yaşında ve evli mi, eşi kim?
Tomris Giritlioğlu kimdir, neden öldü? Tomris Giritlioğlu aslen nereli ve kaç yaşındaydı?

Magazin Haberleri