Günlerdir yüzünü saklayan Dilan Polat, gözündeki morarmalarla ilgili ilk kez konuştu

Cezaevinden çıktığından beri gündemden düşmeyen Dilan Polat'ın günlerdir yüzünü güneş gözlüğü ile gizlemesi takipçilerinin dikkatinden kaçmadı. Polat'ın yüzünü gizlemesindeki sebep ise çok geçmeden belli oldu.

Haklarında kara para aklama iddialarıyla 10 aya yakın süredir cezaevinde tutuklu kalan sosyal medya fenomeni Dilan Polat, özgürlüğünün tadını çıkarırken gündemden de düşmüyor. Takipçileriyle yeniden buluşan ve Instagram hesabını aktif olarak kullanan Dilan Polat'ın günlerdir güneş gözlüğü ile sevenlerine hikayeler paylaşması birçok soruyu beraberinde getirdi.


Günlerdir yüzünü neden gizledi?

Dilan Polat'ın birkaç gündür sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda güneş gözlüğünü çıkarmaması takipçilerinin dikkatini çekmesi üzerine birçok iddiaları da beraberinde getirdi.

Dilan Polat'ın gözünün altındaki morluk

Dilan Polat geçtiğimiz günlerde ablası Sıla Doğu'nun evinde kalması ve eşi Engin Polat'a hikayelerinde yer vermemesi ayrılık haberlerinin çıkmasına neden olmuştu.

Polat'ın paylaşmış olduğu birkaç fotoğraf karesinde gözaltlarının ve vücudunun çeşitli yerlerinde morarmaların görülürken sol gözünde ise kan oturması olduğu ortaya çıktı.

Kaynak: Instagram


Morarmaların sebebini ilk kez açıkladı

Dilan Polat, birkaç gündür güneş gözlüğü ile görüntü paylaşmasına ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden yeni bir açıklamada bulundu. Polat yüzüne ne oldu soruları üzerine yaptığı açıklamasında vitamin iğnesi yaptırdığını ve bu sebeple gözaltlarında morarmaların olduğunu ileri sürdü.

O anlarını filtreli olarak paylaşan Dilan Polat, herhangi bir estetik işlemi yaptırmadığını da ifade etti.

Engin Polat ile Dilan Polat boşanıyor mu?

Son günlerde Dilan ve Engin Polat çiftinin üzerinde kara bulutlar dolaştığına dair haberler çıkmasının ardından Dilan Polat'ın ablası Sıla Doğu'nun evinde bir süre kalması ayrılık iddialarını beraberinde getirdi.

Dilan Polat ve Engin Polat

Çekmeköy'deki villasına geri dönen Dilan Polat'ın yüzünde ve vücudunun çeşitli noktalarında morarmaların olması ise iddiaları kuvvetlendirdi. Dilan Polat'ın en son kızı Nilda'nın erkek arkadaşı olduğunu söylediği hikayelerin ardından eşiyle paylaşım yapmaması ve Engin Polat'ın eşi Dilan'a yönelik çekim yapmasına kızması da boşanacaklar mı sorularını akıllara getiriyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

15 Ekim 2024 BEDAŞ elektrik kesintisi: Karanlığa hazır olun İstanbul'un 11 ilçe uzun saatler elektriksiz kalacak!
Reynmen'den düğününe katılamayan ablasına duygusal sürpriz: Gelemediği için çok ağladım!
Kredi kartı limitini 99 bin TL'ye düşüren Mustafa Sandal'a meslektaşı Sinan Akçıl'dan jet yanıt!

Magazin Haberleri