Gonca Vuslateri Kerem Alışık ile aşk mı yaşıyor!

Birlikte görüntülenen Gonca Vuslateri ile Kerem Alışık'ın beraber oldukları iddiası bomba etkisi yarattı. İkili konu hakkındaki soruları cevapsız bıraktı.

Daha önce 'Türk bir erkekle evlenmeyi düşünmüyorum' açıklaması yapıp Burak Ertoğan ile nikah masasına oturan Gonca Vuslateri geçen 3 yılın ardından boşanma kararı aldıklarını duyurmuş ve Instagram'dan paylaşmıştı.

Vuslateri şu ifadeleri kullanmıştı; "Eşim Burak Ertoğan ile uzun süredir ayrı sürdürdüğümüz evliliğimizi hukuki olarak da sonlandırmaya karar verdik. İçinde bulunduğumuz yoğun gündemde, bizim için de hassas olan bu süreçte herkesin anlayışını bekliyoruz."

Gonca Vuslateri dün akşam Kerem Alışık ile görüntülendi. Bir mekana iki kız arkadaşıyla giden Gonca Vuslateri burada Kerem Alışık'la da bir araya geldi.

İkili magazin muhabirlerinin kapıda olduğunu öğrenince mekanın ışıklarını kapatsa da görüntü vermekten kaçamadı.

Mekandan ayrı ayrı çıkan Kerem Alışık ve Gonca Vuslateri'ye magazin muhabirleri "Aşk var mı?" diye sordu. İki oyuncu da bu soruya cevap vermek istemedi. Kerem Alışık "bir teşekkür buluşmasıydı" demekle yetindi.

Kerem Alışık'ın düzenlediği Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Ödül Töreni'nde Gonca Vuslateri 'Kördüğüm' adlı şarkıyı seslendirmişti. Oyuncuya piyanosu ile İklim Tamkan eşlik etmişti. 
 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri