Gelin Görümce'nin sunucusu Fatih Ürek'e havalimanında saldırı!

Şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek, İstanbul Havalimanı'nda saldırıya uğradı. Bir yolcunun Ürek'e saldırması nedeniyle uçuşta gecikme yaşanmasına neden oldu. Polis duruma müdahale etti.

Şarkıcı ve Gelin Görümce programının sunucusu Fatih Ürek İstanbul Havalimanı'ndan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)'ye gitmek için yola çıktığı sırada uçaktaki bir yolcu tarafından saldırıya uğradı.

Aramızda Kalmasın'ın özel haberine göre Fatih Ürek, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC)'de gerçekleşecek ödül töreni için İstanbul Havalimanı'na geldi. Ürek, tekerlekli sandalye ile uçağa görevli tarafından bindirilmesiyle bir yolcu arasında tartışma yaşandı. Yolcunun Fatih Ürek'e hakaret etmeye başlamasıyla birlikte fiziksel bir saldırı yaşandı.

Uçuş, tartışma yüzünden gecikti

Fatih Ürek ve bir yolcunun saldırısının ardından uçağa polis ekipleri çağırıldı. Fatih Ürek'in saldırgan yolcudan şikayetçi olması üzerine İstanbul-KKTC uçuşu bir süreliğine gecikmeli olarak hareket etti.

Ürek'in uçak içinde neden saldırıya uğradığı henüz belirsizliğini korusa da polis ekiplerinin müdahalesiyle kavganın sona erdiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

28.İstanbul Tiyatro Festivali Onur Ödülü Müjdat Gezen'e verildi
Büyükçekmece'de kömürlük yangını: Elektrik tellerine yakınlığı tehlike oluşturdu
İstanbul baraj doluluk oranları: İSKİ İstanbul 7 Eylül 2024 barajların doluluk oran ve rakamları

Magazin Haberleri