Filiz Akın'ın sağlık durumu nasıl? Filiz Akın'ın hastalığı ne, neden hastanede?

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Filiz Akın hastaneye kaldırıldı. Uzun zamandır sağlık sorunları olduğu öğrenilen Akın'ın sağlık durumu merak edildi. Peki Filiz Akın'ın sağlık durumu nasıl? Filiz Akın'ın hastalığı ne, neden hastanede?

Magazin takipçileri tarafından Filiz Akın'ın sağlığı ve durumu merak edilmeye başlandı. Öğrenilen bilgiye göre Türk Sineması'nın usta ismi, Filiz Akın, sosyal medya hesabından hastane odasında çekilen fotoğrafını yayınladı. Kanser hastalığı nedeniyle daha önce pek çok kez hastaneye kaldırılan ve tedavi gördüğü bilinen Akın'ın bu hastalık sonucu ses telleri ve ses tonunun ciddi derecede zarar gördüğü bilinmekteydi. İşte son durumu...


FİLİZ AKIN'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?


Uzun süredir sağlık sorunlarıyla karşı karşıya olan Yeşilçam'ın usta isimlerinden Filiz Akın, tedavi altına alındı. Akın, hastane odasında çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

Filiz Akın, önceki dönemlerde Nisan ayında kulağının üst kısmındaki kanserli doku ve ses tellerindeki sorunlar için bir ameliyat geçirmişti.


FİLİZ AKIN'IN HASTALIĞI NEDİR?


Akın, geçtiğimiz yıllarda 2002 senesinde bir çeşit burun ve ağız arkası kanseri olan nazofarenks'e yakalandığını öğrendi. Teksas Üniversitesi'ne bağlı MD Anderson Kanser Merkezi'nde tedavi olan ünlü isim kanseri yendi. Akın'ın hastalık sonucu ses telleri ve ses tonu ciddi derecede etkilendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

EPDK, petrol piyasası lisans yönetmeliğinde değişikliğe gitti

Magazin Haberleri