Fenerbahçe’nin güzel voleybolcusundan ilginç itiraf: Türk erkeklerinin evlilik teklifinden bunaldım!

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımının yıldız isimlerinden biri olan Arina Fedorovtseva, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla herkesi şaşırttı. Ünlü ve güzel sporcu, gelen evlilik tekliflerinden artık bunaldığı için yüzük takmaya başladığını itiraf etti.

Voleybol severlerin yakından tanıdığı başarılı sporcu Arina Fedorovtseva, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımının yıldız isimleri arasında yer alıyor. Sporda ortaya koyduğu başarılı performansı kadar güzelliğiyle de dikkatleri çekmeyi başaran Arina Fedorovtseva, gelen evlilik tekliflerinden bunaldığı için bulduğu çözümü açıkladı. Artık bu tekliflerden bunalan sporcu, çözümü yüzük takmakta buldu.

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündeme gelen Arina Fedorovtseva, Fenerbahçe Opet’te ortaya koyduğu performansla da takımın yıldızı haline geldi. Başarılı performansının yanı sıra güzelliği ve düzgün fiziğiyle de sosyal medyada adından söz ettiren Arina Fedorovtseva, kendisine gelen evlilik tekliflerinden artık çok bunaldığı için çareyi yüzük takmakta bulduğunu itiraf etti. İşte detaylar…

RUSYA’DA BİR TV KANALINDA KONUŞTU

Türk erkeklerinin kendisine sürekli evlilik teklif ettiğini dile getiren Arina Fedorovtseva, artık bu durumdan çok bunaldığını dile getirdi. Misli.com Sultanlar Ligi’nde 2022 - 2023 sezonunda Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı ile şampiyonluk sevinci yaşayan genç voleybolcu, Rusya’da bir televizyon kanalına yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Sosyal medyada da gündeme gelen bu açıklamalarla Arina Fedorovtseva, itirafıyla şaşkına çevirdi.

“BU DURUM DİKKATİMİ DAĞITMIYOR”

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiren Arina Fedorovtseva, Ajansspor’un haberine göre söz konusu röportajda kendisine gelen “Türkiye’de birçok hayranın var, bu şöhret seni bunaltıyor mu?” sorusuna dikkat çeken bir cevap verdi. Güzel voleybolcu verdiği yanıtta, “Benim dikkatimi dağıtmıyor çünkü biliyorsunuz ki asıl önemli olan düzgün bir şekilde önceliklerinizi belirlemek. Voleybol benim için her zaman ilk sırada yer alıyor. Şu anda voleybola odaklanmış durumdayım. Bu yüzden bu durum dikkatimi dağıtmıyor” dedi.

ÇAREYİ YÜZÜK TAKMAKTA BULDU

Arina Fedorovtseva, sunucunun kendisine kahve teklifinde bulunan futbolcuları sorması üzerine ise “Evet mesaj atıyorlar ve bu kadar. Her şeyin bir zamanı var” sözlerini dile getirdi. Arina Fedorovtseva, Türk erkeklerinden çok fazla evlilik teklifi aldığını da ifade ettiği programda, “Bana sosyal medyadan sık sık ne kadar güzel olduğumu söyleyip kahve içmeye davet ediyorlar. İstanbul’a geldiğimden beri çok fazla evlenme teklifi aldım” dedi. Arina Fedorovtseva, bu duruma ise çözümü, ailesinin kendisine verdiği yüzüğü takmakta bulduğunu belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Uzman çavuşu tasarlayarak bıçakladı. Hakim gözünün yaşına bakmadı!

Magazin Haberleri