Fatma Turgut ve Can Baydar aşkının ilk görüntüleri!

İki müzisyen Fatma Turgut ve Can Baydar ilk defa objektiflere takıldı. İkili Nişantaşı'nda basın mensupları tarafından görüntülendi.

Bir süredir haklarında birlikte oldukları yönünde iddialar çıkan Fatma Turgut ve Can Baydar fotorğaf makinelerinin objektiflerine takıldı. Fatma Turgut patlayan flaşlar karşısında sessiz kalırken Can Baydar ise 'Arkadaşlar lütfen böyle şeyler yapmayın' sözleriyle tepki gösterdi. Yazlık alışveriş yapan taze aşıklar ayrıca yemek de yedi.
 

Fatma Turgut kimdir?

İlköğrenimini, Atatürk İlköğretim Okulu’nda, ortaöğretimini ise Söke Hilmi Fırat Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Fatma Turgut, 2003 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Müzik Ana Bilim Dalı Klasik Gitar Bölümü’ne giren Turgut 2010’da mezun oldu. Eğitiminde çok sesli koro, şan, Türk Müziği Armonisi, Batı Müziği Armonisi gibi alanlarda deneyim kazanan Turgut, çeşitli amatör rock gruplarıyla da sahne çalışmaları yaptı. Eğitiminde çok sesli koro, şan, Türk Müziği Armonisi, Batı Müziği Armonisi gibi alanlarda deneyim kazanan Fatma Turgut, 2005-2008 yılları arasında özel bir müzik dershanesinde klasik gitar ve koro öğretmenliği yaptı. 2007 yılında “A Due Carmen” (daha sonra ismi Model olarak değişti) isimli rock müzik grubuna katılan Turgut, Perili Sirk (2009) ve Diğer Masallar (2011) isimli iki adet albüm yayınladı. Özellikle Sertab Erener ve Demir Demirkan ile birlikte çalışma fırsatı bulundu. Başarılı ses sanatçısı Fatma Turgut, “Diğer Masallar” albümünden yayınlanan “Buzdan Şato” ve “Değmesin Ellerimiz” şarkıları ile ülke çapında fenomen hale geldi. Birçok şehirde çok fazla sayıda sahne alma fırsatı buldu. Bu yıllar içerisinde yine Model grubu ile birlikte birçok jingle ve reklam müziği seslendirdi. 2013 yılının Kasım ayında Levla’nın Hikayesi adlı albüm piyasaya çıktı. Ayrıca Turgut grubuyla pek çok konser de verdi. Bir süre magazin dünyasında ayrılık haberleriyle gündeme gelen sevilen Model grubunun solisti Fatma Turgut, Twitter hesabındaki paylaşımıyla ilgi odağı oldu. Fatma Turgut yaptığı açıklamada Model grubunun dağıldığından bahsetti ve yola tek devam edeceğini açıkladı. Genç ve başarılı şarkıcı Fatma Turgut, “Kiralık Aşk” dizisinde rol alan oyuncu sevgilisiyle Çeşme’ye gitti. Burada Sertab Erener ve eşi Emre Kula ile bir araya gelen ikili, aşklarını sosyal medya hesaplarında paylaştıkları fotoğrafla duyurdu. Turgut, Fırtına ile romantik pozunu “Anne, ben âşık oldum” notuyla Instagram’ına yükledi. Fırtına da aynı kareyi takipçileriyle yorumsuz paylaştı.



Milliyet

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri