En yakışıklı erkek seçilmişti! Eşiyle aralarındaki yaş farkı olay yarattı! Aaron Taylor-Johnson'ın eşi Sam Taylor-Johnson kim?

Geçtiğimiz gün açıklanan Dünyanın En Yakışıklı Erkekleri listesinin ilk sırasında yer almayı başaran aktör Aaron Taylor-Johnson özel hayatıyla da gündemden düşmüyor…

Aaron Taylor-Johnson geçtiğimiz günlerde altın oran ölçüleri baz alınarak yapılan ölçümler neticesinde açıklanan liste ile dünyanın en yakışıklı erkeği seçilmişti. Listenin tepesinde yer almasının ardından tüm dünya Aaron Taylor-Johnson hakkındaki detayları merak etmeye ve ünlü aktörün özel hayatı ile kariyerine dair öne çıkanları araştırmaya başlamıştı. Aaron Taylor-Johnson’ın 12 senedir kendisinden 23 yaş büyük olan Sam Taylor-Johnson evli olduğunu öğrenenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. Peki dünyanın en yakışıklı erkeği seçilen ve yeni James Bond olacağı iddia edilen Aaron Taylor-Johnson kiminle evli, ne zaman, kaç yaşında evlendi? Eşi Sam Taylor-Johnson ile nasıl tanıştı? İşte çok konuşulan ilişki hakkında merak edilenler…

Aaron Taylor-Johnson evli mi, kiminle evli?

Geçtiğimiz günlerde açıklanan bir liste Yunan Altın Güzellik Oranlarına göre dünyanın en yakışıklı 10 erkeğinin kim olduğunu ortaya koydu. Listenin ilk sırasında ise 34 yaşındaki İngiliz aktör Aaron Taylor-Johnson yer aldı. Dünyanın en yakışıklı erkeği olduğu açıklanan Johnson’ın uzun süredir yönetmen olan Sam Taylor-Johnson ile evli olduğu biliniyor. Aaron, evlendikten sonra eşinin soyadını kullanmayı tercih etti.

Çift, Aaron 18, Sam ise 41 yaşındayken tanışıp aşk yaşamaya başladı

Aaron Taylor-Johnson’ın eşi Sam Taylor-Johnson kim, kaç yaşında?

İngiliz oyuncu Aaron Taylor-Johnson, 2012 yılında henüz 22 yaşındayken kendinden 23 yaş büyük yönetmen Sam Taylor-Johnson ile dünya evine girmişti. Uzun yıllardır mutlu bir evlilikleri bulunan çift, aralarındaki yaş farkına yönelik gelen tepkilere kulak asmadan romantik ilişkilerini yaşamaya devam ediyor. 1990 doğumlu olan Aaron Taylor-Johnson’un eşi Sam Taylor-Johnson ise 1967 yılında dünyaya geldi.

Aaron Taylor-Johnson 23 yaş büyük eşi ile nasıl tanıştı?

Eşi Taylor ile henüz kendisi 18 eşi ise 41 yaşındayken tanıştıklarını açıklayan Aaron Taylor-Johnson ilişkilerinin dördüncü yılında evlendiklerini ve 12 yıldır da ilişkilerinin mutlu biçimde sürdüğünü her fırsatta dile getiriyor. Aaron’un yönetmen olan eşi ile set ortamında tanıştıkları biliniyor. Aaron’un 2009 yılında rol aldığı Nowhere Boy filminin yönetmenliğini Sam Taylor-Johson üstlenmişti.

Çift iki kız çocuklarıyla birlikte mutlu bir hayat sürüyor.

Aaron Taylor-Johnson kaç çocuğu var?

Sam Taylor-Johnson ile evli olan ünlü aktör Aaron Taylor-Johnson iki kız çocuk babası. Eşi Taylor’ın ilk evliliğinden de iki kız çocuğu bulunuyor. 34 yaşındaki Aaron ile 57 yaşındaki Sam’in aralarındaki yaş farkına rağmen yıllardır sürdürdükleri mutlu beraberlik ünlüler dünyasında konuşulmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Bir Cumhuriyet Şarkısı filmi ne zaman ve nerde yayınlanacak, başrolünde kimler var, konusu ne?
80 yaşındaki ABD'liyle evlenen Meltem Miraloğlu: Rehin tutuluyorum, bana yardım edin!
Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gülcan Çiçek kimdir, aslen nereli? Gülcan Çiçek Instagram hesabı

Magazin Haberleri