En Hamarat Benim'in sunucusu Kadir Ezildi, ikinci nişanını yaptı, takılan takılar düğünü aratmadı

Yaptığı temizlikler ile tanınan ünlü sunucu Kadir Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen ile İstanbul'da ikinci kez nişanlandı. Çiftin nişan töreninde takılan altınlar dikkat çekti.

Temizlik Avcıları programıyla hayatı değişen ve sonrasında Temizlik Benim İşim isimli programında yaptığı temizlikler ile geniş hayran kitlesine ulaşan ünlü sunucu Kadir Ezildi, Erzurum'da yapılan nişan töreninin ardından ikincisini İstanbul'daki bir otelde gerçekleştirdi.

En Hamarat Benim'in sunucusu Kadir Ezildi, nişanlısı Gamze Türkmen ile evlilik yolunda ilerlerken ilki Temmuz ayında Erzurum'da gerçekleşen nişan töreninin ikincisi İstanbul'daki bir otelinde görkemli şekilde yapıldı. Yoğun kalabalığın katılımıyla gerçekleşen nişan töreni takılan takılarla düğünü aratmadı.

Takılan takılar dikkat çekti

Sosyal medya hesabı Instagram'da 5 milyon kişi tarafından takip edilen Kadir Ezildi, daha önce nişan töreni için 500 bin TL harcadığını açıklamıştı. Erzurum'da gerçekleşen nişanın düğünü aratmayan hali ise sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça ilgi görmüştü.

İstanbul'daki bir otelde gerçekleşen nişan töreninde Kadir Ezildi'nin annesi Ümran Ezildi'nin gelini Gamze Türkmen'e taktığı takılar ise gündem oldu. Ezildi ailesinin taktığı takılar sosyal medya kullanıcı tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutulurken kimileri ise görüntüleri "görgüsüzlük" olarak tanımladı.

Nişan töreninde sarı bez taktılar

Kadir Ezildi, ödül aldığı törenlerde cebinden çıkardığı sarı bezi ile hayatının değiştiğini her defasında dile getirirken nişan töreninde katılımcılardan birinin Ezildi'ye sarı bez taktığı görüldü. Dün akşam gerçekleşen nişan töreni Instagram üzerinden an bean Kadir Ezildi'nin takipçileriyle paylaşıldı.

İşte Kadir Ezildi'nin nişan töreni..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Leyla dizisinin yıldızı Cemre Baysel maviler içindeki pozuyla büyüledi: "Civan görse mest olur"
Beren Saat yeni projeyle ekranlara dönüyor! Bu defa gazeteciyi canlandıracak
Manisa'da göçük faciası: Bir işçi hayatını kaybetti

Magazin Haberleri