Dilan Polat'ın sağlığında üzen gelişme: Durumu kötüye mi gidiyor? İlk kez açıkladı

Yaklaşık 10 ay boyunca cezaevinde tutuklu kalan Dilan Polat, geçtiğimiz günlerde bir hastaneye tetkikleri için gitti ve hayatını şokunu yaşadı. Polat, sağlık sorunlarını açıklayarak başına gelenleri anlattı.

Haklarında kara para aklama iddialarıyla 10 ay boyunca cezaevinde tutuklu kalan Dilan Polat, geçtiğimiz gün bir hastaneye giderek MR'a girdi. Özel bir hastanede gerekli tahlilleri veren Polat, sevenlerini üzecek kötü haberleri tek tek sıraladı.


Sağlık sorunlarını tek tek sıraladı

Dilan Polat, hapishanede tutuklu kaldığı süre boyunca yaşamış olduğu stres ve sağlıksal problemleri nedeniyle tahlil yaptırmıştı. Polat, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sevenlerini üzecek o haberi verdi.

Dilan Polat, eşinin tahliye haberinin ardından yaşadığı sevinci

Cezaevinden çıktıktan sonra sosyal medyadaki yaşantısına hızla dönen Dilan Polat, her gün çok sayıda hikaye paylaşarak hayatına devam ediyor. Önceki gün kız kardeşi Sıla Doğu ile gittiği hastanede birçok tetkik yaptıran Polat'ın tahlil sonuçları bugün çıktı. Dilan Polat tahlil sonuçların ardından ortaya kötü tabloyu ilk kez sosyal medyadaki takipçileriyle paylaştı.

Göğsünde kist, akciğerinde nodül çıktı

Dilan Polat Instagram hesabından çektiği bir video ile yaşadığı stres ve zor günler nedeniyle sağlık sorunları yaşadığını ifade etti. Polat, çektiği videoda göğsünde kitle, akciğeri ve tiroidlerinde nodül, karaciğerinde büyüme olduğu ve birçok vitaminin eksik olduğuna dikkat çekti.

Dilan Polat kelebek (lupus) hastalığı açıklaması

Daha önce de kelebek hastalığına yakalanmıştı

Dilan Polat geçtiğimiz yıllarda kelebek hastalığına yakalandığını ve kalbinde sorunlar olduğunu sevenlerine açıklamıştı. Polat, yürümekte güçlük çektiğini ve ayakta durmakta zorlandığına dikkat çekmişti. Gözyaşları içerisinde yapmış olduğu paylaşımının ardından sevenlerinden dua istemeyi ihmal etmemişti.


Kelebek hastalığı nedir?

Tıp litaratüründe kelebek hastalığı olarak bilinen Lupus, kırmızı döküntüler halinde ve kelebek şeklinde olan bir hastalıktır. Tedavisinin olmadığı bilinir. Kalıtsal ve romatizma ile ilgili bir hastalık türüdür.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Uludağ'a mevsimin ilk karı yağdı: Hava sıcaklığı 1 derece
İSKİ duyurdu: İstanbul Ataşehir'de su kesintisi saatler sürecek 17 Ekim 2024
İstanbullular 12'nci Boğaziçi Film Festivali'ne kavuşuyor

Magazin Haberleri