Deniz Akkaya'dan şoke eden itiraflar: Fiziksel şiddete maruz kaldım, balkona kilitlendim

Eski manken Deniz Akkaya, bugün sosyal medya hesabından paylaştığı bir paylaşımla gündeme bomba gibi düştü. Akkaya, kızının kendisine saldırdığını ve fiziki şiddet görerek balkona kilitlediğini ileri sürdü.

Eski manken, şimdilerde ise magazin yorumculuğu yapan Deniz Akkaya sosyal medya platformu X üzerinden kızı Ayşe ile ilgili yaptığı paylaşımla gündem konusu oldu. Son yıllarda magazin programlarında yaptığı sert açıklamalarıyla adından söz ettiren Akkaya, bugün ise kızı ile yaşadığı sorunları ile gündemden düşmüyor. Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yayınladığı iddialara göre 16 yaşındaki kızından fiziksel şiddet gördüğünü ve kendisini balkona kilitlediğini ifade etti.

Saatlerce balkonda mahsur kaldı

Deniz Akkaya, X üzerinden yaptığı açıklamalarında kızının telefonunu saklaması üzerine durumdan işkillendiğini ve sonrasında telefonu kontrol etmeye başladığında kızı Ayşe'nin habersizce yurt dışı planları yaptığını ileri sürdü. Akkaya; duruma kızarak kızının telefonuna el koyunca anne-kız arasında tartışma başladığını ifade etti. Deniz Akkaya'nın iddiasına göre kızının kendisine fiziki olarak saldırdığını ve 1.5 saat boyunca balkona kilitlediğini ileri sürdü.

Anne olmak bu değil! Tüm annelere sabır diliyorum

Deniz Akkaya yapmış olduğu paylaşımın devamında balkonda kilitli kalmasının üzerine komşularından ve güvenlik görevlilerinden yardım istediğini fakat bu isteğin geçersiz kaldığını söyleyerek kendi imkanlarıyla 3 kez 112 ekiplerini arayarak kurtarıldığı ifade etti. Kızı Ayşe tarafından şiddete maruz kalan Akkaya; "İtibar suikasti yapılmasına ve kızının ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim" diyerek annelere sabır diledi. Deniz Akkaya annelere seslenerek "Biz nerede hata yaptık biliyor musunuz? Kontrolsüzce severek.. Anne olmak bu değil ve olmamalı. Allah tüm annelere sabır versin" dedi.

Akkaya paylaşımlarında eski eşi ile ilgili sözleri de dikkat çekti. Deniz Akkaya'nın gündeme bomba gibi düşen paylaşımı sosyal medyada bir anda gündem oldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Gülşen yeni yaşına kalça dansıyla girdi
RAMS Park'ta şampiyonluk kutlaması: İyiler sonunda mutlaka kazanır

Magazin Haberleri