Deha dizisi Ceylan'ı Eylül Ersöz kimdir, aslen nereli? Eylül Ersöz kaç yaşında ve hangi dizilerde oynadı?

Yeni bölümleriyle Show TV'de yayınlanmaya başlayan Deha dizisinde Ceylan karakterini kimin canlandırdığı merak ediliyor. Peki dizide Ceylan karakterini canlandıran Eylül Ersöz kimdir, aslen nereli, kaç yaşında?

Show TV ekranlarında yayınlanan ve Aras Bulut İynemli ile beraber pek çok başarılı ismi buluşturan Deha dizisi ilgiyle takip ediliyor. Dizide Ceylan karakterini canlandıran genç oyuncu Eylül Ersöz'ün hayatı ve memleketi gibi konular merak ediliyor. Peki Eylül Ersöz kimdir?

DEHA DİZİSİNİN CEYLAN'I EYLÜL ERSÖZ KİMDİR?


6 Eylül 2001 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Eylül Ersöz'ün hayatı merak ediliyor. Ersöz, Adıgüzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü mezunudur, ardından oyunculuk eğitimi almıştır.

Ekran macerasına Zeliha karakteri ile ilk dizisi "Gülperi"de başlamıştır. 2021 yılında ise "Ada Masalı" dizisinin oyuncu kadrosunda Nehir rolüyle yer almıştır.

Emin Alper'in "Kurak Günler" filmindeki Pekmez rolüyle çokça beğeni toplamıştır.

Deha dizinde ise Devran’ın kız kardeşini oynamaktadır. İskender ve Gülce’nin ikizlerinden biridir. Devran’ın en küçük ve tek kız kardeşi Ceylan ailesine, abilerine ve mahalledeki hayatına güçlü sevgiyle bağlı bir karaktere hayat vermektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri